2777
2789
عنوان

تو باشگاه کافه زدن حالم بهم خورد

556 بازدید | 28 پست

رفتم اب بگیرم دیدم تو سینک پر از جرم اب کرفسو سیب ریخته پر اب کرده میشوره حداقل تو لگن میریخت میشست نه سینک 🤢🤢🤢بعد ظرفهایی که استفاده میشه هم کف نمیزد همون جور با اسکاج میشست .بوی عدسی و لوبیا و خوراکی با بوی عرق و گرما باشگاه قاطی بود ایییی . باید غذا هارو خونه یا تایم بعد باشگاه اماده کن اونروز گرم کنن .ادم حالش بهم میخوره اچتو اون همه بو معلوم هم نیس مجوز داره نداره من اون محیطی که دیدم خبری از بهداشت نبود

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

با چند نفر حرف زدیم اونا هم از شرایط ناراضی بودن .مثلا موادی که استفاده میکرد روش یه پلاستیک نکشیده بود تو صافی یا بزاره یخچال همون جور ولو رو اپن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخور ولی خیلی از کافه های بیرون وضعیتش همینه

جیگرم در اومد اومدم خونه از اون بوی باشگاه و دیدن اون وضعیت حالم بد شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فک کردی کافه هایی ک بیرون هس از اینی ک گفتی بهتر؟؟؟تا حالا رفتی تو آشپز خونشون

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

انگار رستورانه اونقد که بوی همه چیز میاد باز عرقو اسپری میزنن هواکش داره باشگاه ولی والا تابستان بیشتر مراعات میکردن الان فک میکنن سرده اصلا نه حمام میرن نه مام میزنن باشگاه هم مربیا دوتا ازین بخاری بزرگا هست تو مسجدا ازونا اوردن گذاشتن نه کولر نه هواکش ادم خفه میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سابقه کار تو دوتا رستوران دارم یکیشون معروف بود ولی افتضاح اصلا بهداشت رعایت نمی کنن

غذا از بیرون نگیر

وجدان ندارن که

من کارگری کردم ولی خوب تمیز ظرف ها میشستم ولی اونجا صاحبش سلامت اخلاقی هم نداشت نرفتم پول این زن کارگر که میره ظرف میشوره و پیاز پوست میکنه سبزی پاک میکنه نظافت میکنه را نمیدن نزدیک یک ماه بیگاری ازم کشیدن مزاحمم شدن فرار کردم پولم نمیدن رفتم شکایت برای مزاحمت میگن باید شاهد باشه کلا تو این کشور خودت باید هم دکتر خودت باشی هم پلبس خودت باشی کو وجدان

انگار رستورانه اونقد که بوی همه چیز میاد باز عرقو اسپری میزنن هواکش داره باشگاه ولی والا تابستان بیش ...

نمیتونی باشگاهتو عوض کنی؟

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

فک کردی کافه هایی ک بیرون هس از اینی ک گفتی بهتر؟؟؟تا حالا رفتی تو آشپز خونشون

واقعا حالم بد شد تا حالا اشپزخونه رستوران و کافه نرفتم .ولی از همین کارخونه ها مواد غذایی مثل رب پودر سیر و پیاز چند نفر از نزدیک دیدن تعریف کردن دیگع هیچی از بیرون نمیخرم همع چی ارگانیک خودم درست میکنم 🤢

1
5
10
15
20
25
30
35
40