2777
2789
عنوان

بیااااایییم ماجرای جااااااارییییموووو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 28 پست

حس میکنم شما یکم حسادت میکنی

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

خدایا چقد رفتی تو نخ جاری بیا بیرون بابا مگه مهمه ک باهات حرف نزنه دنبال چی میگردی تو هم برو تفریح اینور اونور خوش بگذرون ت. جمع هم در حد سلام  و احوال پرسی باش نیازی نیس تو بری پیشش سر حرف رو باز کنی 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا مگه نون و آبت رو میده،از اول زیادی گنده اش کردید 

مثلا همین مادرشوهرتون گفته خیلی باکلاسه ،یعنی چی این حرف ،برای خودتون ازش بت ساختید اونم ی آدمه مثل بقیه آدما ،خودت رو کوچیک نکن ،اصلا فراموش کن چنین آدمی رو میشناسی،بچسب به زندگیه خودت 

من چقدسالها گدشت تااینکه فهمیدم خودم ایرادی نداشتم فقط موردپسندخانواده شوهرنبودم بقول معروف باهام حال نمیکردن وگرنه ایرادازمن نبود،

جالبه چجوروضع مالیشون بده اماسفرمیره قبلا که صمیمی بودید سیاست خاصی برات رو نکرده بود؟؟

خودتو درگیر زندگی آدمای دیگه نکن ،زندگی خودتو بکن سعی کن از زندگی ات لذت ببری ،یکی با مسافرت خوشحاله هر چی پول داره خرج مسافرت می کنه، یکی دیگه فکر میکنه با این پول ها که داره نمیتونه هیچی بخره پس میره مسافرت و خوش میگذرونه،ولی یکی دیگه اینقدر پول داره که بجاش خونه و ماشین و ... میخره ،

هر وقت بهت محل گذاشت باهاش بگو و بخند ،هر وقت هم خودشو گرفت و حرف نزد و ...شما هم هیچی نگو 

دنبال کسی نباش ولی باهاش هم بد رفتار نکن 

واقعا حالت خوبه😐

جاااری کیه ک دغدغت باشه 

احساس میکنم یکم حسادت داری 

البته طبیعیه هممون داریم ولی باید کنترلش کنی 

تو هم خودتو با چیزای بهتر سرگرم کن یه کاری یه ورزشی 

ولش کن 

روزی چندنفر چندبلاگر میبینیم ک وضعشون خوبه سفرررر زیاد میرن همه کار میکنن 

حالا ما باید بشینیم غصه بخوریم یا حسادت کنیم 

کی ضرر میکنه قطعا خودمون 

خودم میدونم ک هیچ بدیی نکردم

عزیزم فقط بحث بدی نیست 

بعدم همیشه که آدم حواسش به تک تک رفتاراش نیست 

خودم به شخصه به جز بدی خیلی رفتار هایی که اگه اطرافیانم انجام بدن باعث میشه ازشون دوری کنم و دیگه نخوام باهاشون ارتباط داشته باشم 

یه سری آداب میتونه باشه مثلا، یا یسری صحبت ها

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

عزیزم فقط بحث بدی نیست بعدم همیشه که آدم حواسش به تک تک رفتاراش نیست خودم به شخصه به جز بدی خیلی رفت ...

اره من مامانم مثلا میپگه اینهمه پذیرایی وخوبی به فلان نهمون که چندروز مونده اینجا کردم بعدرفته پشت سرم حرف زده دستم نمک نداره واینا

بعدمن اخلاقش میدونم که بی منظور توحرفاش یه چیزایی میگه طرف به خودش میگیره مثلا

اره من مامانم مثلا میپگه اینهمه پذیرایی وخوبی به فلان نهمون که چندروز مونده اینجا کردم بعدرفته پشت س ...

اره 

واقعا خودم هم شده خیلی چیزارو اشتباه قضاوت کنم