2777
2789
عنوان

شرایط این دختر چطوره برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 65 پست
وا انقد سبزه خوشگل میبینم من پس چین یه همکلاسی سبزه خوشگل دارم چشاش خداس مگه میشه پسری اونو کنسل کنه ...

منم سبزم از نظر خودم کنسلم😂

خوشم نمیاد از رنگ پوستم

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

جنوبی هستی؟

نه اصلا ب جنوبم نزدیک نیستم 

سبزه داریم خوشگل هستش ولی بعضیا خیلی سبزه هستن 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو جامعه ما اره سیاه پوست دوست ندارن ولی اونم میگم قسمته ب دل کسی بشینی خوشش بیاد ازت نمیشه مطلقا گف ...

من خودم سفیدم ولی به نظرم زیبایی نسبیه 

خیلی از پسرا هستن دخترای سبزه دوس دارن و خیلیاشون نه 

کلا صحبت در مورد این چیزا اشتباهه ، چون یه سری از کاربرا ممکنه تو ذهنشون ناراحت بشن

ن بابا دخترم حس کردم اواخر خیلی بی اعتماد به نفسم گفتم ببینم چجورم اعتماد ب نفس بگیرم

اووو،عالی هستی🥹آخه معلمای الان خیلی خوبن کاشکی منم می‌تونستم معلم شم🫠

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

منم سبزم از نظر خودم کنسلم😂خوشم نمیاد از رنگ پوستم

به رنگ پوست نیست به تناسب صورته منم سبزم فک میکردم بخاطر رنگ پوستم زشتم ولی وقتی بیرون دخترای سبزه‌ خوشگلو میبینم میفهمم مشکل از یجا دیگس😂✋

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
منم سبزم از نظر خودم کنسلم😂خوشم نمیاد از رنگ پوستم

نه بابا شاسد تو سبره خوشگلی ببین چهره با چهره فرق داره بعضیا سبزن ولی خوشگلن خدایی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

به رنگ پوست نیست به تناسب صورته منم سبزم فک میکردم بخاطر رنگ پوستم زشتم ولی وقتی بیرون دخترای سبزه‌ ...

همه چی اعتماد ب نفسه میبینم ک ندارید برید اعتماد ب نفستونو ببرید بالا

دهنم سرویس شده سرش اینقدر عذاب کشیدم هنوزم سرکارم نیستم 

وا انقد سبزه خوشگل میبینم من پس چین یه همکلاسی سبزه خوشگل دارم چشاش خداس مگه میشه پسری اونو کنسل کنه ...

منم باهات موافقم زیبایی چیز نسبی هست 

خیلی از پسرا سبزه میپسندن خیلی ها هم نه 

ای کاش راجع به این چیزا مطلق صحبت نشه ، خیلی از کاربرا تو ذهنشون حسشون بد میشه نسبت به خودشون

الان دیدم ۱۹سالته خودتو بکش واس فرهنگیان بخون 

من ازمون استخدامی بودم خیلی عذاب کشیدم سرش بابت گزینش اینا

منم باهات موافقم زیبایی چیز نسبی هست خیلی از پسرا سبزه میپسندن خیلی ها هم نه ای کاش راجع به این چیزا ...

اتفاقا گفتم بعدش ک همه جی ب اینه ب دل بشینی

اتفاقا گفتم بعدش ک همه جی ب اینه ب دل بشینی

آره میدونم عزیزم 

میدونی خیلی از کاربرا خیلی حرف تو ذهنشون میمونه 

تو تاپیک یه سریا گفتن سبزه ها طرفدار ندارن ممکنه یه سریاشون ناراحت شن و حس بدی بگیرن ، واقعیتش هم اینه هر دو گروه سفید و سبزه طرفدارای خودشون رو دارن  

آره میدونم عزیزم میدونی خیلی از کاربرا خیلی حرف تو ذهنشون میمونه تو تاپیک یه سریا گفتن سبزه ها طرفدا ...

اره دقیقا درست میگی