2777
2789
عنوان

شرایط این دختر چطوره برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 65 پست
چرا ۷۰ ؟ زیاد شنیدم برای ازدواج مردا زن معلم دوست دارن ولی درکل کسی که معلمه شرایطش معمولیه و ۱۰۰ در ...

خب معلمی شغل معمولی هست به نظرم ، و اخلاق و… خب خوب بود به نظرم ۷۰ اومد. 

ولا نینی سایت میبینم فقط که خانما میگن مردا دنبال زن معلم هستن ، من ندیدم واقعیتش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب معلمی شغل معمولی هست به نظرم ، و اخلاق و… خب خوب بود به نظرم ۷۰ اومد. ولا نینی سایت میبینم فقط که ...

خب حقوقش برای شغل پاره وقته دیگ 

و اینکه مردا بخاطر این میگن معلمی ک پاره وقته محیط فرهنگیه 

زن بیشتر میتونه خونه باشه صبح نمیره تا عصر

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

لیسانس چون هدفای دیگ داره نمیخواد ادامه بده

آهان به سلامتی عزیزم، موفق باشی 

ولی اینقدر درگیر این چیزا نباش که چند درصد کاملی خوبی نسبتا و ازدواج قسمته . مگه آدم باید کامل کامل باشه که مرد خوب نصیبش بشه 

از نظر پسرا اره کنسله😂🥲

وا انقد سبزه خوشگل میبینم من پس چین 

یه همکلاسی سبزه خوشگل دارم چشاش خداس مگه میشه پسری اونو کنسل کنه خیلی دلنشینه چهرش

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
سیاه منفی بود؟

تو جامعه ما اره سیاه پوست دوست ندارن ولی اونم میگم قسمته ب دل کسی بشینی خوشش بیاد ازت نمیشه مطلقا گفتش 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

وا انقد سبزه خوشگل میبینم من پس چین یه همکلاسی سبزه خوشگل دارم چشاش خداس مگه میشه پسری اونو کنسل کنه ...

سبزه فرق داره بعضیا سیاهن 

آهان به سلامتی عزیزم، موفق باشی ولی اینقدر درگیر این چیزا نباش که چند درصد کاملی خوبی نسبتا و ازدواج ...

اره میدونم همه چی قسمته ولی خواستم اعتماد ب نفس بگیرم پرسیدم 

من فکر کردم پسری 😬😂

ن بابا دخترم حس کردم اواخر خیلی بی اعتماد به نفسم گفتم ببینم چجورم اعتماد ب نفس بگیرم 

ایران که سیاهپوست نداره

چرا بابا من یکی از دوستام خیلی سیاهه خیای وقته ام ازدواج کرده