2777
2789
عنوان

شرایط این دختر چطوره برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 65 پست
خداکنه🙂‍↕️🤣

سبزه من خودم خوشم میاد ایرانیا اکثرا سبزه متوسطن قیافه هاشونم خوبه 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان دیدم ۱۹سالته خودتو بکش واس فرهنگیان بخون من ازمون استخدامی بودم خیلی عذاب کشیدم سرش بابت گزینش ...

دیگه دیره ترم۱سینما هستم و رشتم حوریه که فرهنگیان نمی‌خواد ولی اگه برگردم عقب انسانی مرفتم

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

سبزه من خودم خوشم میاد ایرانیا اکثرا سبزه متوسطن قیافه هاشونم خوبه

آره راست میگی🥹

ازین مییسوزم مامانم سفید و مو بور و چشم عسلیه و من به عمم رفتم سبزه بینی بزرگ چشمای قهوه ای

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

آره راست میگی🥹ازین مییسوزم مامانم سفید و مو بور و چشم عسلیه و من به عمم رفتم سبزه بینی بزرگ چشمای ق ...

اعتماد ب نفس داشتع باش شاسد خودت فکر میکنی زشتی والا یکیو میشناختم خوشگل بعد همش میگف زشتم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱