2777
2789
عنوان

دلم با خواستگاره نیست

93 بازدید | 14 پست

من۲۲ام لیسانس دارم میخوام برا ارشد بخونم یک ماشین کوچیکی دارم 

اون ۲۷سیکل داره،ماشین نداره کلا،نمیتونه صحبت کنه همش من حرف میزدم،فقط خونه داره

خودش و خودشه 

مادرش فوت شده پدرش داماد شده قبل فوت مادرش رفته

یک خواهرم داره که کلا ی استان دیگس

مادربزرگم(مادرِ مادرم)اصرار داره با همین عروسی کن بهتر نمیاد دیگه برات ولی اصلا دلم باهاش نیس

بیخیال از هر خیال🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول ی کلاس اموزشیه چی بهتر و چی بدتر برا اون بنده خدا بزار توجیهش کن

بعد این عتیقه دوران رو رد کن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اول ی کلاس اموزشیه چی بهتر و چی بدتر برا اون بنده خدا بزار توجیهش کنبعد این عتیقه دوران رو رد کن

فقط به مامانم میگه بفرستش بره مهم نیس کی باشه و چیکاره باشه و اصلا دلت باشه باهاش یا ن

بیخیال از هر خیال🌱

بهتر از این ؟ این چی داشت الان ک بهتر باشه تو از الان بله بدی دو روز دیگه توقعش از همون ماشینتون ام زیاد میشه باید سواری بدی دیگه خونه و فلانم پای خودته 

(:A__•~•__M:)
فقط به مامانم میگه بفرستش بره مهم نیس کی باشه و چیکاره باشه و اصلا دلت باشه باهاش یا ن

ن بابا یکم سرتق باش از پس خودت بربیا بچه ک نیستی ب زور بزارنت سر سفره عقد

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

فکر میکنی ارشد بگیری حرف مشترکی با کسی که سیکل داره داشته باشی؟؟

من نه مادربزرگم میگه بهتر نمیاد 

خونع داره 

ماشینم نداره میگیره 

مامانم میگه یه ماشینی نداره یه سفری نمیبرتت سوادش به تو نمیخوره،اینجام میگن دیپلم و سیکل مهم نیس اما من فکر میکنم کسی که حتی تو محیط دانشگاه بوده هارج از بحث درس طرز تفکرش فرق داره

بیخیال از هر خیال🌱