دوماهه عقدیم و نامزدیم پدرم اجازه نمیده با هم بریم سفر و نامزدم به من چند روز پیش گفت بیا بریم سفر گفتم نمیتونم حالا میگه خودم میخوام برم هتل و بلیط هواپیما هم رزرو کردم😐😐😐بگم بره یا نه؟😐
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نمیتونم شیک باشم گفتم بره ولی بیاد مطمئنن دوست دارم خفش کنم چون با من هماهنگ نکرد فقط منو لحظه آخر د ...
بهش بگو تو که همه کاراتو اوکی کردی باشه برو خوش بگذره
ولی ، وقتی از من انتظار هماهنگ کردن همه کارامو داری حتی مدل مو عقدم منم این انتظارو همیشه ازت دارم که واسه هر کاری با من هماهنگ شی چون مجرد نیستی که زن داری ، و دوست ندارم این رفتار یک طرفه باشه
میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که
نزار وقتی اومد ، قبل رفتن طوری که اقتدارشو نشکنه، متوجهش کن که توقعت چی بوده.اگر رفت بهش بگو جبرانی ...
دلم براش یه ذره شده
5 روزه رفته تهران دانشگاه به خاطر امتحاناش وافعا حالم بده الانم میخواد بره سفر تا هفته بعد بعد برگرده تهران که شنیه یکشنبه امتحانشو بده بعد بیاد یعنی 12 روز😭😭