2777
2789
عنوان

همسرم بدون هماهنگی با من همه چی رزرو کرده و میخواد بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب تو که گفتی ناراحت نشدی 

چرا به ما میگی ناراحت شدی از دست ما چه کاری برمیاد؟یاد بگیر مشکلی داری با خودش در میون بذاری

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
خوب تو که گفتی ناراحت نشدی چرا به ما میگی ناراحت شدی از دست ما چه کاری برمیاد؟یاد بگیر مشکلی داری با ...

خب من نمیدونم باید چی یگم بهش بگم نره بگم بره واقعا نمیدونم برای همین اینجا مطرح کردم مگه گفتم شما کاری بکنی؟

دیگه گفتنش چه فرقی داره تو که نمی خواستی بری. تو هم اگه برا اب خ ردنت اجازه می گیری اشتباهه.

اخه باید به من میگفت زودتر نه که خودش هماهنگ کنه و بخواد بره لحظات اخر به من بگه 

اخه باید به من میگفت زودتر نه که خودش هماهنگ کنه و بخواد بره لحظات اخر به من بگه

اخه چه فرقی می کنه. تو از این که می خواد بره ناراحتی و اینجوری نشون می دی. کاریش نداشته باش بزار بره. دفعه بعد با هم می رید. 

وقتی پدرت اجازه نمیده خوب اون بنده خدا چه کنه دلش خواسته بره سفر

خب میتونست به من زودتر بگه یا هماهنگ کنه نه الان

الاندچند روزم هیت به خاطر امتحاناش رفته دانشگاه تهران 

مشهد. نه مهم نیست الانم چند روزه به خاطر امتحانش رفته تهران چون دانشجو

بزار بره .

دوران عقد ، دوران مهمیه ، خیلی سخت نگیر،  خانوووم و شیک و باکلاس باش .

دلشو از پشت تلفن ببر ..

بزار بره .. اما بهش بگو دوست داشتم کنارت باشم اما نمیتونم ، نمیشه که سرو تاریخشو عوض کرد؟؟؟

قبولم نکرد به دل نگیر ، بعد از عروسی پیچ و خمش دستته ☺️