2777
2789
عنوان

جواب چه کساییو دادم که ازم سوال پرسیدن در رابطه با حس ششم و درست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 74 پست
خدانجاتم میده؟😢

خدا همه بندگانش نجات میده و حواسش بهشون هست 

بله نا امید و پریشون حال نباشید به خدا تکیه کنید هیچ تکیه گاهی محکمتر از خداوند نیست.

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوال خوبی پرسیدینحس ششم چیزی که درجه بندی های مختلفی داره یک این حس ضعیفه و فقط مواقع نادر الهام میش ...

دوست خوبم

من ازدواج مجدد دارم؟ همسرم فوت شده 

میشه اگر دارم بگی زمانشو 

سوال خوبی پرسیدینحس ششم چیزی که درجه بندی های مختلفی داره یک این حس ضعیفه و فقط مواقع نادر الهام میش ...

اینکه یه موقع هایی یه حس بدی میگیرم بعدش یه اتفاقی میوفته بخاطر همین حس ششم پس یا یسری مواقع برام پیش اومده که قبل از اینکه یه اتفاقی بیوفته انگار از قبل میدونستم که میخواد یه همچین اتفاقی بیوفته و بعد همونطوری شد

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

غیر مستقیم یا هرجور فهمونده علاقه داره بهت ازتم دلخوره به همین دلیل نمیخواد بگه بهت که بدونی

ماه تولدم؟

خوشحال شد از اینکه بهش پیام دادم؟

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

م ممکنه در اینده دوستم داشته باشه وجدی فکز کنه یعم ؟ملاقاتش میکنم ؟کی ؟

م جدی فک نمیکنه بهت دیدار اتفاقی دارید 

م الان سرگرم کارهای دیگه ایه حتی رقیب هم دارید ولی رقیب سر سختی نیست در حد کراش هست

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .