2777
2789
عنوان

دلتنگم دلتنگ خواهرم چرا مرگ هست آخه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 56 پست
هیچ‌کار فقط نفس میکشم، زندگی نمیکنم.من خواهرم روی دستام رفت. تو جوونی پیر شدم.هیچ شوق و ذوقی واسه اد ...

من اوایل خیلی خوابش میدیدم یا اطرافیان خیلی خوابهای خوب 

اما الان نه 

شما خوابش رو دیدین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببهشید میپرسم بیماری تا فوت خواهرتون چقدر طول کشید

من خواهرم بعد واکسن دوره دوم کرونا اینجوری شد و دکترها گفتن عامل تحریک بیماری شده. ۴۰۱ توده شکم عمل کرد ۴۰۲ ریه شد ک ۴ماه شیمی شد جواب نداد بردیم تهران معجزه اسا ریه حفظ شد ولی ی دکتر گند زد عود توده شکم رو گفت جای جراحیه و همون توده کوچولو کل بدنش رو گرفت و دبگه نشد کاری کنن.😭

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من اوایل خیلی خوابش میدیدم یا اطرافیان خیلی خوابهای خوب اما الان نه شما خوابش رو دیدین

اوایل زیاد می دیدم ولی الان نه چهل روزی ی بار با التماس گریه بخوام ازش بیاد بخوابم، من هنوز جرات ندارم وقتی دلم براش تنگه کلیپ یا صداش رو گوش کنم.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اوایل زیاد می دیدم ولی الان نه چهل روزی ی بار با التماس گریه بخوام ازش بیاد بخوابم، من هنوز جرات ندا ...

من و خانواده چندسال گذشته نمیتونیم عکس و فیلم از خواهرم ببینیم انگار یه خنجری هست توی قلبمون 

چیزی نمیگه بهت از اون دنیا 

من و خانواده چندسال گذشته نمیتونیم عکس و فیلم از خواهرم ببینیم انگار یه خنجری هست توی قلبمون چیزی نم ...

ن، انگار زنده‌ست باهم میریم دوباره خرید و کادهایی ک میکردم و انجام میدیدیم بعد ک بیدار مبشم کنارم نیست دنیا رو سرم اوار میشه

اوایل زیاد می دیدم ولی الان نه چهل روزی ی بار با التماس گریه بخوام ازش بیاد بخوابم، من هنوز جرات ندا ...

من یادمه توی خواب به خواهرم گفتم از اون دنبا بگه خواهرم تا شروع کرد به گفتن گوشام نمیشنید حتی گفتم بلندتر بگو لما چیزی نشنیدم...خواهرم توی خواب توی اتاقمون دیدم گفتم وایسا به مامان بابا بگم اومدی اما یواش رفت واینساد

من یادمه توی خواب به خواهرم گفتم از اون دنبا بگه خواهرم تا شروع کرد به گفتن گوشام نمیشنید حتی گفتم ب ...

نمیدونم ولی خب چند سال پیش یکی از اشناهامون جوون بود فوت شد مگیفتن ب خواب‌برادرش اومده ازش پرسیده اون دنیا چطوریه گقته من اجازه ندارم چیزی بگم

منم تا یه سال اینجور چیزا میدیدم خیلی حس خوبی بود

کاش حداقل هفته س چهار بار بیان ب خوابمون، جز خواب ک‌دیداری نداریم😔

کاش حداقل هفته س چهار بار بیان ب خوابمون، جز خواب ک‌دیداری نداریم😔

هرچی بگذره ارتباطشون با دنیا کمتر میشه دلبستگیشون کم میشه

دقیقا خواهر منم همینطور 

اوایل من و پدرو مادرم اطرافیان خیلی خواب میدیدم همش میگفت همه چیز این دنیاست از خوبی اونجا میگفت حالش خوب بود و حتی من دیدم گفتش دارم درس میخونم چیزی که آرزوش بود 

اما خب من یه روزایی آنقدر دلم میخواد باشه محکم بغلش کنم محکم ببوسمش که فقط خدا میدونه 

مرگ عزیز  بی نهایت طاقت فرسا هستش 

و گذشت زمان درسته آدم رو آروم میکنه اما فراموش کردنی نیست