2777
2789
عنوان

دلتنگم دلتنگ خواهرم چرا مرگ هست آخه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 56 پست
ن فقط من بودم اون، داداشم نداشتم. ابجی بزرگترم بود، رفیق و همراهم بود.سرطان داشت، امشب یادش افتادم ک ...

اخی عزیزم 

واای چقدر ناراحت کننده الان چند وقته ؟مجرد بود 

خودتون چی مجردید چندسالتونه

منم مث توام😭😭هنوز سالش نشده دارم داغون میشم بعد میان میگن خاک سرده

تسلیت میگم ، هم به شما ، هم به اسی

منم دوتا خواهر جوان  از دست دادم

میدونم چه داغ سنگینیه...

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اخی عزیزم واای چقدر ناراحت کننده الان چند وقته ؟مجرد بود خودتون چی مجردید چندسالتونه

مجرد بود، مجردم ۲۶ سالمه کلا بخاطر بیماری ارثی ژنتیکی قید ازدواج زدیم همون مریضی یهو شد سرطان و نابودش کرد.

اسفند سال قبل رفت.😔

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
جسارتا چه بیماری؟

نمیخوام اسم بیارم ولی اگر درمورد سارکوم سرج کنید شاید بیاره براتون

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مجرد بود، مجردم ۲۶ سالمه کلا بخاطر بیماری ارثی ژنتیکی قید ازدواج زدیم همون مریضی یهو شد سرطان و نابو ...

واای چیکارمیکنی 

چطور میگذرونی

من یکسال افسرده بودم روی تخت اتاقم بودم کارم گریه بود 

هی

دلم خواهرمو میخواد 

گاهی دلم میسوزه آنقدر جوان رفت زیر خاک 

دلم برای خودم میسوزه که انقدر زود داغدار شدم دلم مرد 

واای چیکارمیکنی چطور میگذرونیمن یکسال افسرده بودم روی تخت اتاقم بودم کارم گریه بود هیدلم خواهرمو میخ ...

هیچ‌کار فقط نفس میکشم، زندگی نمیکنم.من خواهرم روی دستام رفت. تو جوونی پیر شدم.هیچ شوق و ذوقی واسه ادامه ندارم خونه نشین شدم. تازه من و خواهرم  از دواده سال پیش خرید خونه  و کارهای خونه رو میکردیم. چون پدرم مریض شد الان ب زور میرم اول ماه تمام خریدها رو میکنم در ماه هم جز برای دکتر یا کار ضروری بیرون نمیرم. 

هیچ‌کار فقط نفس میکشم، زندگی نمیکنم.من خواهرم روی دستام رفت. تو جوونی پیر شدم.هیچ شوق و ذوقی واسه اد ...

منم دقیقا همش خونه بودم 

اما بعد یکسال و نیم دوباره رفتم سرکار کمی روحیم بهتر شد 

خیلی دوس داشتم ازدواج کنم تا تنها نباشم اما قسمت نشد

بخوایم یا نخوایم نمیتونیم به عقب برگردیم باید زندگی کنیم 

من بااینکه لیسانس دارم دوباره شروع کردم درس میخونم هدف های بزرگ دارم 

اما خب دلتنگی هست گاهی به خودم دلداری میدم میگم خدا عوضش اون دنیا جبران میکنه 

اما دلم پرمیکشه براش 

گاهی حسودی میکنم به بقیه 

گاهی غر میزنم 

گاهی گریه میکنم ناله میکنم باز اروم میشم

و میگم خدایا ببخش باز ناشکری کردم