2777
2789
عنوان

بچه سوم

340 بازدید | 31 پست

سلامم مامانا من شرایطمو میگم نظرتون بگید هر کی تجربه داره 

من ۲۸سالمه شوهرم ۷سال بزرگتره 

دوتا پسره شیش ساله و دوساله داریم 

از نظر وضع مالیم دستمون ب دهنمون میرسه پولدار نیستیم 

شوهرم یه دختر میخاد  میگه یا الان یا دو سه سال دیگه 

من خودمم بدم نمیاد ولی واقعا همین الان تحمل دوتا پسرم سخته واقعا بعضی روزا دلم میخاد بمیرم اینقد ک اذیت میکنن خوب جاییم بجز خونه مامانم و مادرشوهرمم نمیرم چون پسرام خونه بقیه اذیت میکنن دست به وسایلشون میزنن و خوشم نمیاد نمیرم شوهرم میگه الان بیار باهم بزرگ میشن اما من میگم صبر کنیم شاید تونستم راضیش کنم اصلا نیازیم یکی دیگه چون بچها به سختی بزرگ میشن و هر چی بزرگ میشن سختیاشم بزرگتر الان قرار باشه دو سه سال دیگه باهم برن مدرسه بیان  بهش فک میکنم تنم میلرزه 

بعد جاریم اینا میگن همین الان بیار چون خودشون تو سن بالا سومیو اوردن میگن اون دوتا بچه اولی رو خیلی اذیت میکنه  اونا الان به ارامش احتیاج دارن درسشونو بخونن برن بیان اون کوچیکه اذیتشون میکنه. نظرتونو خاهرانه بگید ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر واسه جنسیته که باید بری ای وی اف

اگر کمکی برات میگیره و با اومدن بچه سوم فشار اقتصادی بهتون نمیاد و خونتون حداقل سه تا اتاق خواب داره  بهش فکر کن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

منم زمانی که ۲۸بودم 

پسر بزرگم ۸ساله بود پسر کوچیکم ۲ساله 

هرچیی گفتن یه دختر بیار و اینا گفتم زوده و نمیتونم 

الان ۳۶سالمه حس کردم دیگه الان میتونم چون پسرام بزرگ شدن 

بزرگم ۱۶

کوچیکم ۱۰

الان باردارم 😃

به حرف هیچ کس گوش نکن جز ندایِ درونت 

ببین میتونی یا نه 

هیچ وقت دیر نیست عجله نکن 

اول از نظر روانی خودتو آماده کن 

مامانِ عصبی و پرخاشگر به چه دردِ سه تا طفل معصومِ پر انرژی میخوره؟؟

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

منم زمانی که ۲۸بودم پسر بزرگم ۸ساله بود پسر کوچیکم ۲ساله هرچیی گفتن یه دختر بیار و اینا گفتم زوده و ...

واقعا خیلی حرف خوبی زدی مخصوصا ک الان دو سه ساله نمیتونی یه بیرون گردی معمولی برم 

زن عموی من دختر میخواد ۴ تا آورده همشون پسرن بازم میخواد اقدام کنه به امید دختر شدن آخری 😑

من به شوهرم گفتم  هر وقت وضعت اینقد خوب شد ک پول بدی برم ای وی اف من یکی دیگه میارم ک مطمن شم دختره میگه خدا قهرش میاد 🥲

جدی شانس من باشه اینم پسر میشه🥹

اره اونم  خیلی امیدوار بود ولی دختر شد از نظر من کسی ک میخواد سومی رو بیاره وجنسیت براش مهمه حتما باید ای وی اف کنه حالا عمه من بچه چهارمش بود 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

واقعا خیلی حرف خوبی زدی مخصوصا ک الان دو سه ساله نمیتونی یه بیرون گردی معمولی برم

خب پس عجله نکن بذار بچه هات از آب و گل در بیارن بزرگ بشن 

فکر نکن مثلا ۳۵باردار بشی زشته یا بچه ها باهم بزرگ نمیشن و چمیدونم از این حرفا 

نه اینجوری نیست 

من با خواهر کوچیکم ۲۰سال تفاوت سنی دارم عاشقشونم 

اول روح و جسمتو آماده کن بعد برو سراغ سومی 

تو هرسنی بیاری ذوق دارید بهت قول میدم 

الان من پسرام بیصبرانه منتظرن کلی نقشه میکشن که چکارایی براش بکنن 😄

من دوتا بزرگ کردم گشت و گذارمو کردم الان حس کردم دیگه امادگیشو دارم و از انتخابم راضی ام 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋