2777
2789
عنوان

به هیچ عنوان به تیپاکس اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 27 پست
اون فروشگاه هم از باسلام بود به خانومه گفتم بسته ام شکسته تحویلم شد عین چی پاچه منو گرفت که اشتباه ک ...

عزیزم اینجور چیزای شکستنی بگو با پیک برات ارسال کنن‌ چون پست هم باز ممکنه بشکنه یا خود مغازه باید درست بسته بندی میکرد که نشکنه مقصر خود مغازه دار هست

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار از تیپاکس استفاده کردم موقع تحویل دو بار ازم هزینه گرفت

منم ۴۹۹ تومن به تیپاکس دادم

۱۹۴ تومن به فروشگاه باسلام دادم جهت بسته بندی که سالم دستم برسه ولی زنه کلا زد زیرش گفت تقصیر تیپاکسه منم به تیپاکس ثبت شکایت کردم ولی نتیجه ای نداشت

عزیزم اینجور چیزای شکستنی بگو با پیک برات ارسال کنن‌ چون پست هم باز ممکنه بشکنه یا خود مغازه باید در ...

منم گفتم به مغازه دار قبول نکرد تازه هزینه اضافی برای بسته بندی ازم گرفته بود

در کل با تیپاکس کار نکنید بهتره

نه آخرین بارم بود بمیرمم به تیپاکس سفارش نمیدم اطرافیان و دوستامو فامیلم نمیذارم با تیپاکس بسته ای جابجا کنن ،

دزدای بی شرافت یطوری کردن کلا از خرید اینترنتی منزجر شدم

منم ۴۹۹ تومن به تیپاکس دادم۱۹۴ تومن به فروشگاه باسلام دادم جهت بسته بندی که سالم دستم برسه ولی زنه ک ...

بسته ت چی بود، هزینه ش چقدر بود 

امضا ندارم اثر انگشت زدم