2777
2789

من خیلی دلم گرفته یعتی من زشتم که اون دوسم نداشت ‌؟چرا اون موقعه دوسم داشت چرا ابراز کرد چرا خواستم ولی بعدش خودش بی محلی کرد خیلی دلم بغل می خواد دلم گریه می خواد دلم می خواد درس بخونم ولی اون تو دانشگاه مدال المپیاد  گرفت من بخاطر اون کنکور خراب کردم الان تو دانشگاه انگار مرده متحرک شدم  حس خوندن ندارم امتحان دارم چند روز دیگه😭😭😭

تلاش کردی 👨‍🔬Mee to bayby🧑‍⚕️❤️👩‍⚕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خیلی خوشگلی ولی بعضی آدما لیاقتشون آدمای بد قلب و بد چهرست

تو فکن خواهر من یه مگس براش بهترین غذا بیاری اون نمیفهمه باز میره سراغ دستشویی

هر کی میره سمت لیاقتش

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

تو ذات پسر اینا هست فقط یکی کمتر یکی بیشتر 

من برا اولین با یکی رفتم تو رابطه ، قبل اون هیچکی نبود  ،اون بهم گفت با بقیه فرق دارم منو دوست داره مثل من دیگه نیست و رهام نمیکنه ، من باورش کردم ..منه احمق 

ولی همش دروغ بود دروووغ 

بهم گفت به عشق باور داره ولی فقط به لاس باور داشت 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
تو چیزی کم نداشتی اون دنبال چیزا بودتو لیاقتت بیشتر از اونه

با پیج دیگه دیدم 

😭الان جوری عکس گذاشته از موفقیت هاش من خر هنوز میگم بدون اون میمیرم منی که یک دنیا رو موفقیتم تعریف می‌کرد باشگاه همه چی ول کردم کنکور خراب کردم الانم تو دانشگاه مثل سگ شدم

دوباره شروع کن اونو از ذهنت بنداز بیرون

نمی تونم  داره فکرش زندگیم نابود میکنه 

می خوام بهش بگم پیام بدم بگم ولی خب خودم کوچبک میکنم چقدر احمقم

با پیج دیگه دیدم 😭الان جوری عکس گذاشته از موفقیت هاش من خر هنوز میگم بدون اون میمیرم منی که یک دنیا ...

خب الان از همین انگیزه بگیر

آدمی ک تورو ول کرد ب بدترین شکل ممکن 

آدمی ک بهت حس ناکافی بودن داد

آدمی ک بهت این حسو داد ک فکنی زشتی

موفق شد

بعد تو عذا گرفتی؟ برا کی ؟براچی؟

آدم خانوادشو از دست میده روز بعد خودشو جمع میکنه بعد تو عذا گرفتی برا ی عوضی؟

اون موفق شه تو نه؟

تو باید بهتر از اون شی تو باید انق خوب شی ک اون شرمنده ش اون پشیمون شع

نمی تونم داره فکرش زندگیم نابود میکنه می خوام بهش بگم پیام بدم بگم ولی خب خودم کوچبک میکنم چقدر احم ...

دور از جونت. شما خوبی .اون بده فراموشش کن.اگه خودتو اندازه اون دوست داشتی این وضعت نبود. فقط کافیه بخوایی. 

حالا اگه من بودم دیگه دل میکندم اگه اون هم میومد جلو و التماس میکرد دیگه قبولش نمیکردم. 

خب الان از همین انگیزه بگیرآدمی ک تورو ول کرد ب بدترین شکل ممکن آدمی ک بهت حس ناکافی بودن دادآدمی ک ...

می‌فهمم چی میگی ولی یک جوری هستم انگار زندگی بدون اون غیر ممکنه برام حتی یادمه روزی که همه چی خراب شد قصد داشتم زندگیم تموم کنم برای همیشه ولی گفتم فراموش میکنم ولی نکردم یه حس وابستگی ناجوری پیدا کردم یعنی حتی اگه می‌گفت خط قرمزات بگذر بیا فلان کن انجام می‌دادم در حد جنون دوستش دارم😭