2777
2789

چه روز بخوابه چه نخوابه شب ب مکافات می‌خوابه ساعت یک

با اینکه خاموشی میزنم بی فایده

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبح ساعت ۷ بیدارش کن 

دیگه هم نخوابون تا شب

خوراکی های کاکائو دار هم نده بهش

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

چراغ خاموش بعد قصه گفتن باهاش حرف نزن

نور گوشی هم نباش چند دقیقه میچرخه بلاخره میخوابه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

باید عادتش بدی از اول پسر دوست من تا هروقت بیدار باشن پا ب پاشون بیداره یبار تا ۴ شب بیدار بود بعد تا ۱۱ ۱۲ خوابه من پسرمو از اول عادت دادم ۹ نهایت ۱۰ خوابه صبم ۷ بیداره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

وای نگو حرف دلمو زدی.  نمیدونم دلیلش چیه. من سه تا بچه دارم اون دوتا اولی از بچگی ساعت ده میخوابن. این کوچیکه مگه میخوابه. قصه میگم.  لالایی میخونم.  باباش بقلش میچرخونتش.  از ساعت ۱۰ لامپ  خاموش میکنم ساعت ۲ نصفه شب بیدار بود دیروز.   الانم صبح زود بیدارش کردم.  همه خوابن این پیشم داره با خودش حرف میزنه

بچه های الان چون تحرک ندارن و بیشتر پای گوشی و کارتنن دیر میخوابن

امروز نخوابیده اصلا شهربازی هم بردمش کلی بازی کرد ساعت نه گفت خوابم میخواد دوساعت برق هارو خاموش کردم تلویزیون خاموش نگاه گوشی با نور کم کرد که بخوابه براش کلی غصه گفتم نخوابید بلند شده انگار سر صبح 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

امروز نخوابیده اصلا شهربازی هم بردمش کلی بازی کرد ساعت نه گفت خوابم میخواد دوساعت برق هارو خاموش کرد ...

دخترتون کم خون نیست؟ 

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

دو ساعت قبل خواب وسایل الکترونیکی نبینه...تی وی و موبایل..نیم ساعت قبل خوابم بازی هیجانی و بپر بپر ممنوع..

اگر زیااد خسته باشن و نگذاری بخوابی و دیر وقتم بشه نمی خوابن...اگر عصرا زیاد بخوابن شب دیر می خوابن..دیگه بیشتر از ۳ عصر نگذار بخوابه..۴۵ دقیقه عصر بخوابونی کافیه...پسر من از بعد از ظهر ۸ ساعت بیدار باشه خوابش می بره..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز