2777
2789
عنوان

زبون ریختن آقایون چقدر تو زندگی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 33 پست
همین ک طنز داره یعنی خوبه دیگه 😂

آره خدایی وقتی خونه اس زندگی شور داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

زبون باز نیست

ولی بی نهایت شوخ طبعه و محاله ببینه تو خودمم و کاری نکنه تا قهقه بزنم

آره خیلی خوبه که مرد خوب و بجا حرف بزنه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای من خیلییییییییییی زبون بازه ولی بقیه میگن امیر اصلا حرف میزنه درصورتی که یکبار 4 ساعت پشت تلفن داشت غیبت می‌کرد باهام 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

والا زندگی مشترک توقعات منو خیلی پایین اورد همینکه حرف دهنشو بفهمه بعد بزنه واسم کافیه 😂

اکثر آقایون همینن

منم گاهی همسرم یه چیزی به زبونش میاد، بدون فکر همینجوری میگه

مخصوصا کنار خانوادش که جوگیر میشه

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹
زندگی رو بردیییی

آره ولی همیشه هم خوب نیست مغز آدمو میخوره 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

واقعا مهمه 

اصلا گاهی اوقات دوست داری با زبون ریختن خامت کنه😂

آدم کنار مردی که زبون بازی بلده ، پیر نمیشه !!

البته ، زبون باز سالم!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اکثر آقایون همیننمنم گاهی همسرم یه چیزی به زبونش میاد، بدون فکر همینجوری میگهمخصوصا کنار خانوادش که ...

دقیقا اینم خیلی بی فکر حرف میزنه زیاد با خانوادش در ارتباط نیستم ولی فکر کنم باکی نداره جلوی اونا هم بخواد مزه بریزه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
تو با لذت گووووش کن

قیافم شبیه اختاپوس تو باب اسفنجی میشه