وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا واقعا هدفش از این تاپیک هرچی که بوده....یا واقعا خودش سیگار میکشه..دلش میخواد تا دیر وقت بیرون باشه و... میخواد واکنش ما رو به عنوان یه مادر بببینه ...بهش میگیم رفتارش اشتباهه
عزیزم کاش تو عنوان میگفتم گوشی دخترمه من گوشی ندارم به چند نفر دیگه هم مجبور شدم توضیح بدم
انگار دختر ۲۴سالتونم با همین کاربری تاپیک میزنن
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم تاپیکات همه معلومه زیر 20 اصلا شن به کنار دو تا تاپیک قبل همینارو نوشتی فقط دختر و کردی خواهر ...
عژیزم من یک دختر ۱۶ ساله هم دارم اون تو جیب خواهرش سیگار پیدا کرده خود کامنتا گفتن بیاد به من بگه الانم خود دخترم بهم گفت تو جیبش سیگار پیدا کرده منم چون گوشی نداشتم از گوشی خود دخترم استفاده کردم
بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
دو تا تاپیک قبلی این خانم رو بخونید اونوقت میفهمید حرفاش چقدر درستهاسی اونجا عرض کردید خواهرتون سیگا ...
یجام میگه خودم ۲۵سالمه میخام برم خونه مجردی
فک کنم هرسه تاشون با همین کاربری ان
بعیدم نیست
ولی مگه کاربری ساختن چقد کارداره اخه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
زنگ زدیم جواب میده هی میگه میام یا رد تماس میده چیکار کنم پلیس زنگ بزنم بگم چه بگم بچم نمیاد خونه
میگی گوشی نداری با گوشی دختر اومدی تو سایت بعد به دختر زنگ میزنی رد تماس میده😐
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک