2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی

88 بازدید | 14 پست

شما هم دهنتون سرویس میشه روزایی که املا دارن؟

یعنی باید ۴.  ۵ بار املا بگم تا بالاخره جا بیفته

فردا از ۲۰ تا جمله املا داره پدر صاحب من در اومد

۲۰ تا جنله رو تو دو بخش باید املا میگفتم اونم ۴.  ۵ بار 

از چهارشنبه گرفتاریم

نه عزیزم مشکلی نیست فعلا

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

معلمشون خودش کار میکنه باهاشون دیگه تو خونه همون یکبار املا می‌نويسن. 

من بیشتر سوالات دیگه باهاش کار میکنم مثلا تضاد و جمله سازی و ...

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی ها مگه متضاد دارن؟

مخالف کلمات .

نه اکثریت معلما نمیگن .

من کار میکنم باهاش چون خوندن و نوشتن رو از قبل بلد بود براش تکراری شده مطالب جدید میخواد .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
مخالف کلمات .نه اکثریت معلما نمیگن .من کار میکنم باهاش چون خوندن و نوشتن رو از قبل بلد بود براش تکرا ...

آره از کلاس دوم شروع میشه ، خوبه دیگه برای کلاس دوم آماده میشه اگه شرایطش رو داری بزار جهشی بخونه دوم رو چون دوم هیچی نداره و آسونه خیلی 

آره از کلاس دوم شروع میشه ، خوبه دیگه برای کلاس دوم آماده میشه اگه شرایطش رو داری بزار جهشی بخونه دو ...

دقیقا همینطوره👌

اره حتی بعضی مطالب سوم مثلا ضرب و ...هم بلده اما خودش از جهشی بدش میاد میخواد با دوستاش پیش بره .

دقیقا همینطوره👌اره حتی بعضی مطالب سوم مثلا ضرب و ...هم بلده اما خودش از جهشی بدش میاد میخواد با دوس ...

معلم پسر منم تضاد میگه

ولی جهشی رو مخالفم از خیلیا پرسیدم 

حتی پسرم 5 ساله بود پیش 2 رفت 

معلمش میگه باید مینشست کلاس سوم

جهش اصلا خوب نیست چیکار داری بزار بچه بچگیشو بکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خوش بحالتون

با حوصله کار کن 

بزار خودشم رغت نشون بده نه اینکه هی بیفتی دنبالش بیا درس و املا 

معلم پسر منم تضاد میگهولی جهشی رو مخالفم از خیلیا پرسیدم حتی پسرم 5 ساله بود پیش 2 رفت معلمش میگه با ...

اره عزیزم درسته 👌

منم نوشتم که جهشی رو دوست نداره و قرار نیست بفرستم چون زمان که خودم دبستانی بودم بعضی بچه ها رو میدیدم که جهشی خونده بودن و از لحاظ رفتاری عقب تر بودن و تو کلاس اذیت میشدن و البته از نظر مشاور های کودک هم جهشی اشتباهه .

من اصلا به این چیزا نمیرسم

اشکال نداره اینا زیاد مهم نیستش چون تو کتابشون نیاورده . فقط گاهی سعی کن بعد از املا بهش تمرین جمله سازی بدی که مهمه .مثلا بعد از هر املا ۲ تا کلمه بده باهاشون جمله بسازه . 

املاهاش رو کوتاه تر بده که خسته نشه 

کتاب دیکته شب خیلی خوبه برای این پایه .

اره عزیزم درسته 👌منم نوشتم که جهشی رو دوست نداره و قرار نیست بفرستم چون زمان که خودم دبستانی بودم ب ...

درسته ان شآءالله همیشه موفق و سلامت باشن 🌹

درسته ان شآءالله همیشه موفق و سلامت باشن 🌹

فدات عزیزدلم ❤️همچنین خدا پسر گلتونو حفظ کنه❤️