2777
2789
دختر من ۱۵ ماهشه هنوز ۱۸ نشده کامل حرف میزنه همه چیز رو میگه تازگیا حمله هم میگه قبلا مثلا می‌گفت آب ...

زنده باشه عزیزم فکر کردم هجده هست

ماشالله

پسر من دوزبانه شده بخاطر جم کید

یه چیزی میخاد میگه می  یعنی برا منه

یه چیزی دوست نداشته باشه انگشتش تکون میده میگه نو نو نو

بله رو یس میگه

اعداد رو میشماره

جمله کمتر میگه درحد دوکلمه

مثلا آب بده

بریم دردر

بریم آب

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
آره گلم خیلی...توی رشد قد و وزن موثرهپسر منم هجده ماهشهیکسالگی مستقل راه میرفتپنج ماهگی اولین دندونش ...

اسم حیوانات رو هم میگه جوجه گاو گربه مرغ آهو هاپو پیشی گرگ بره همه اینارو از گوشی یاد گرفته یه زمانی بروی می‌گفت نمی‌فهمیدم الان فهمیدم میگه ببعی تو بازی گوشی قبلا نامفهوم بود الان پلی درست میگ

مممممم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی بهتره کم کنی شیرشونونه اینکه قطع کنی غذاچقدرمیدی درروزخیلهامیگن به سختی ازشیرگرفتمش ولی دختر من ...

اره کم میکنم غذا در حد وعده های اصلی صبونه ناهار شام میان وعده معمولا کیک و میوه و اگه دعوام نمیکنین باید بگم برا اینکه گریه نکنن بتونم ظرفارو بشورم غذا بپزم بهشون بیسکوئیت و چوب شور این‌چیزها میدم🥺🙈

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اسم حیوانات رو هم میگه جوجه گاو گربه مرغ آهو هاپو پیشی گرگ بره همه اینارو از گوشی یاد گرفته یه زمانی ...

پسر من به پرنده ها میگه طوطو😂گاو صداشو میڭه 

بره میگه بع

پیشی میو

آخی عینهو دختر من بچه شیرینه وقتی زبون باز می‌کنه صدبرابر میش شیرینیش

دقیقا

خداحافظ رو به این سختی بلده میگه

سلام رو نمیتونه😂😂

دستمال برمیداره میکشه به دیوار و در و میز

بعد خودش میگه ممون😂از خودش تشکر میکنه

میگم مامان دوست داری میگه نه😂😂😂

دقیقاخداحافظ رو به این سختی بلده میگهسلام رو نمیتونه😂😂دستمال برمیداره میکشه به دیوار و در و میزبعد ...

دختر منم سلام نمیج ولی خدافزی رو میگه نمی‌دونم چرا🤣🤣اسم دختر. دوستم نورا هست میگه ولی اسم خودشو نمیتونه بگه

چقدر باادبه خداااا از طرف ببوسش خوشگله رو 

مممممم
دختر منم سلام نمیج ولی خدافزی رو میگه نمی‌دونم چرا🤣🤣اسم دختر. دوستم نورا هست میگه ولی اسم خودشو نم ...

وروجکا😂😂😂

اینم اسمدخترخواهرم یسنا هست بهش میگه یلدا

به داداشش امیرعلی میگه عیی ولی خودش رو نمیتونه😂😂

وای خیلی بامزه هستن

ممنونم عزیزم سلامت باشین

خدا گل دخترتون رو حفظ کنه انشاالله

در عوض مثل من قرار نیس استرس بگیری برای از شیر گرفتن،ناراحت نباش عزیزم یکی از دوقلوهام دیگه واقعا شد ...

اره شیرخشک سخت پیدامیشه

کاش غذابخوره الان دیگه غذامهمه براش ولی هیچکودوموقبول نمیکنه منم میگم کاش شیرمیخوردلااقل

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
اره کم میکنم غذا در حد وعده های اصلی صبونه ناهار شام میان وعده معمولا کیک و میوه و اگه دعوام نمیکنین ...

عزیزم خوبه دیگه چی ازاین بهترپس کلابگوبچه هام اشتهادارن خداروشکر

دخترم من حتی لب به کیک وبیسکویت واین جوراچیزانمیزنه به قول خودت تایکم سرگرم شه

شماشیراشونوکم کن درحدبه دونه صبح یه دونه قبل خواب یه دونه هم شب که بیدارمیشن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
عه من دو روز پیش گرفتم ۲۱۵

پول داری بگیر.خرید قبل داره.منم اینجا خرید قبل میگیرم ولی جاهای دیگه همه جا ۲۴۰ به بلاست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من یکی موقع خاب شبا یکی صب ۱۰اینا یکی عصر یکی دوباره شب

یعنی اینقدر کم ادرار میکنه؟نمیسوزه؟

دقیقاخداحافظ رو به این سختی بلده میگهسلام رو نمیتونه😂😂دستمال برمیداره میکشه به دیوار و در و میزبعد ...

😂😂😂😂