2777
2789
عزیز برا صبحونه..تخم مرغ آبپز. یه روز فرنی..یهروز شیربرنج..یه روز خامه مربا...یه روز سرلاک یه روز نی ...

خدا خیرت بده ممنون عزیزم اسکرین گرفتم یکیشون خیلی بدغذاست همونی که دائم شیشه شیر دستشه ولی از این ببعد بیشتر سعی میکنم غدا بدمش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چیکار کنم انقدم سخت گیر میارم شیرخشک،صبونه ناهار شام میدم خوب میخورن ولی میان وعده میلی نشون نمی ...

نه گلم استرس نگیر آبمیوه طبیعی خودت بگیر بریز

کم کم خودشون کمتر میخورن

آب بریز

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
نه گلم استرس نگیر آبمیوه طبیعی خودت بگیر بریزکم کم خودشون کمتر میخورنآب بریز

فکر خوبیه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خدا خیرت بده ممنون عزیزم اسکرین گرفتم یکیشون خیلی بدغذاست همونی که دائم شیشه شیر دستشه ولی از این بب ...

فداتشم عزیزین

ببین بزار خودش بخوره

یه زیرسفره بنداز

یه سفره بشینه داخل سفره غذاش بزار جلوش

خودش بخوره

عادت میکنه علاقه پیدا میکنه به خوردن

منظورم اینه از مارک مکمل راضی هستیناشتهاشون خوبه??آهنشون اوکیه??

تو اشتها تاثیری داره؟

اره خداروشکر مشکلی نداشتیم در مورد آهن دختر منم دیر دندون آورد ولی خب مشکلی نبود ۱۳ماهگی هم راه افتاد که طرف ما همه بچه ها قبل تولد راه میرم ولی طرف شوهرم نه شوهر ۲سالو نیم بوده راه نمی‌رفته اما دختر از ۵ماهگی اینا حرف میزنم شوهرمو مادرشوعرم میگ اون ۴ ۵ سالش بود درستو حسابی حرف نمی‌زد میگن دندون هم خیلی دیر در آورده مجبور شدن ببرن دکتر که اونم آمپول زده در اومده دندوناش

مممممم

من بچه ۶ ماهه دارم 

ماهی ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ خرج شیرخشکش

هر دوروزی هم پوشکش تموم میشه بسته ای ۱۰۰ یعنی ماهی ۱/۵۰۰

حدود ۷۰۰ داروها و مکمل هایی ک میخوره 

لباس هم دیگه ماهی یدونه نهایتا چون ک سیسمونیش لباس زیاد داشته دیگه ما نمیخریم انقدی 

این خرجا ثابت هست اگ خدایی نکرده مریض شه بیشتر ثابتش ۳/۷۰۰

ولی مثلا سرما خورد ۳ تومن دادیم دستگاه بخور خریدیم ۲ تومنم دارو و ویزیت شد ۵ یه سرماخوردگی

یا مجبور شدیم بخاری ژاپنی بخریم بخاطر بچه ک گرمتر بشه ۱۶ تومن 

الانم ک غذا خور شده از انواع میوه و ماهیچه و بلدرچین و مرغ و... باید بگیریم 

ولی خدا میرسونه به عینه دیدم ،خداروشکر هیچوقت کم نیاوردیم و بهترینو براش فراهم کردیم 

💙💙💙
اره دیگه آخه من از ۲ماهکی کمکی میدم ب شیر زیاد علاقه ندارع همون موقع هم اینقدر میخورد تا حالا نشده ب ...

دخترمنم نمیخوردباسرنگ میدادمش 

خوبه حالابچت میخوره غذا

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
تو اشتها تاثیری داره؟اره خداروشکر مشکلی نداشتیم در مورد آهن دختر منم دیر دندون آورد ولی خب مشکلی نبو ...

آره گلم خیلی...توی رشد قد و وزن موثره

پسر منم هجده ماهشه

یکسالگی مستقل راه میرفت

پنج ماهگی اولین دندونش دراومد

الان 12تا دندون داره

چه کلماتی میگه دخترتون

قد و وزن هجده ماهگیش چنده

وای خیلی ناراحت شدم پس چرا دوقلوهای من انقد وابسته به شیرن😔16ماهشونه یکیشون که مدام میخواد باز اون ...

عزیزم منم ازاین ناراحتم که چرابچم شیرنمیخوره ازاولش باسرنگ میدادمش الان باتلفن

کلانه میلی به غذاداره نه شیر

هم سنای دخترم شب تاصبح ۵بارمیخورن صبحم بماند

ولی این تابیدارمیشه طلب اب میکنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
وای خیلی ناراحت شدم پس چرا دوقلوهای من انقد وابسته به شیرن😔16ماهشونه یکیشون که مدام میخواد باز اون ...

ولی بهتره کم کنی شیرشونونه اینکه قطع کنی 

غذاچقدرمیدی درروز

خیلهامیگن به سختی ازشیرگرفتمش ولی دختر من یه بارم تاحالادرخواست هیچی نکرده کلاشیرندم یاغذاندم نمیفهمه گشنگی چیه

آره گلم خیلی...توی رشد قد و وزن موثرهپسر منم هجده ماهشهیکسالگی مستقل راه میرفتپنج ماهگی اولین دندونش ...

دختر من ۱۵ ماهشه هنوز ۱۸ نشده 

کامل حرف میزنه همه چیز رو میگه تازگیا حمله هم میگه قبلا مثلا می‌گفت آب الان میگه ای میخورم یا میگه به رستا آب میدی یا قبلا می‌گفتیم بابا کحاس می‌گفت ددر‌ الان میگه رفته ددر بیاد همه رو هم با اسم صدا می‌کنه البته وقتی کاری نداری باهاشون ولی وقتی کارش گیره میشیم مامان بابا مامانجون دایی جون پیشی دایی علی عمو شفیع‌ بابا به شوهرم میگه ددی‌ معنی بعضی چیزا رو نمیدونه ولی خب یادش دادم کلمه هاشو نسکه مثلا ۱ ۲ ۳  وان تو تری  سرده گرمه چیز شدم 

مممممم
عزیزم منم ازاین ناراحتم که چرابچم شیرنمیخوره ازاولش باسرنگ میدادمش الان باتلفنکلانه میلی به غذاداره ...

در عوض مثل من قرار نیس استرس بگیری برای از شیر گرفتن،ناراحت نباش عزیزم یکی از دوقلوهام دیگه واقعا شدید وابسته به شیره شیرخشک هم سخت گیر میاد قحطیه تو شهرمون هردفعه داره تموم میشه از استرس فشارم میره بالا تپش قلب میگیرم سکته نکنم خوبه🥲😂