2777
2789

نوزاد ک هستن بیشتر پوشک مصرف میکنن ولی داخل بسته هاش تعداد بیشترم هست من یادمه پسرم تا دوماه هردوساعت پوشکش پر پر بود 😁 نیمه شب کلا درحال تعویض بودم 

بعد اون اوایل چون حساسی بیشترم دکتر میبریش 

بنظر من بچه کوچیک خیلی خرجش کمتره من الان یه دختر مدرسه ای دارم اون هزینه اش ده برابر پسرمه لباساش گرونتره خواسته هاش بیشتره مدرسه غیر انتفاعی کلاس هایی ک میره و ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خیلی ناراحت شدم پس چرا دوقلوهای من انقد وابسته به شیرن😔16ماهشونه یکیشون که مدام میخواد باز اون ...

نه عزیزم اشتباه نمیکنی میتونی از چنتا روش استفاده کنی ک وابستکیشون کمتر بشه که بعدا خدا کردنشونم راحت تر بشه تازه خوش اندام میشن اگ زودتر وابستگی رو کمتر کنی

مممممم
آرهچون بعداز یکسالگی اولویت غذاهست

وای چیکار کنم انقدم سخت گیر میارم شیرخشک،صبونه ناهار شام میدم خوب میخورن ولی میان وعده میلی نشون نمیدن باورت میشه تپش قلب گرفتم از استرس😪یکیشون مدام دستشه شیشه شیر برا اینکه گریه شونو ساکت کنم انقد وابسته به شیر کردم بیچاره هارو آخه دور برم میدیدم اونایی که شیر مادر میخورن از بچه های منم بیشتر شیر میخورن فک میکردم طبیعیه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
سلامت باشن عزیزم ما صبحانه یک روز در نیون تخم مرغ آبپز میخوریم اون یک روز بینشونم یبار کاچی یبار اگ ...

پستتو ذخیره کردم ممنون خیلی کمکم کردی😍

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نه عزیزم اشتباه نمیکنی میتونی از چنتا روش استفاده کنی ک وابستکیشون کمتر بشه که بعدا خدا کردنشونم راح ...

حالا خداروشکر متوجه شدم از این ببعد رعایت میکنم مرسی گلم

عزیزم میشه بگی صبونه چی میدی بچه های منم همسن بچه شمان ،ناهار شام از غذای خودمون میدم صبونه و میان و ...

عزیز برا صبحونه..تخم مرغ آبپز. یه روز فرنی..یهروز شیربرنج..یه روز خامه مربا...یه روز سرلاک یه روز نیمرو

برا ناهار..من یه روز درمیون کته براش درست میکنم با عصاره قلم

بینش هم غذای خودمون

شام.یکی از اینا.سوپ..آش.عدسی.آبگوشت..کباب..ماکارونی.کتلت....فقط سوپ و آش رو گوشت چرخکرده میپزم میکس میکنم میریزم داخلش که مقوی باشه

میان وعده صبح..یکی از اینا.پوره سیب..موز..اب پرتقال...یه شیشه هم شیر

میان وعده عصر

پوره سیب زمینی...کیک خونگی... چهارمغز ..یه شیشه شیر

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
پسر من شش ماهشه هفته ای یه بسته پوشک مولفیکس شاید ۵روز یکبار ۲۲۰ تومن شیر خودمو میخورهقطره آد بهداشت ...

کجایین که ویزیت ۱۸۰؟اینجا ۳۰۰

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........
خوشحالم که تونستم کمکت کنم سوالی داشتی در خدمتتم

مرسی مهربونم