2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من شش ماهشه 

هفته ای یه بسته پوشک مولفیکس شاید ۵روز یکبار ۲۲۰ تومن 

شیر خودمو میخوره

قطره آد بهداشت میدم ولی اهنشو باید فردا برم بخرم 

لباس و اینام به اندازه ای ک لازم باشه گرونه لباس بچه ولی خب همه قیمتی هست بستگی به جیبت داره

ویزیت دکتر هر دفعه ۱۸۰

من خوراکی آماده و شرکتی مثل سرلاک و ... اینام به بچه نمیدم فقط ماهی یه قوطی شیر خشک برا فرنیش یا اگر بیرون رفتم لازم بشه 

اهان اسی گفتن نوزادفکرکردم نوزادگفتین دخترمنم الان ۱۸ماهشه یه دونه صبح میخوره یه دونه شباونم فقط ۱۲۰ ...

وای خیلی ناراحت شدم پس چرا دوقلوهای من انقد وابسته به شیرن😔16ماهشونه یکیشون که مدام میخواد باز اون یکی کمتر میخوره یعنی من ندانسته اشتباه دارم میکنم؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وای خیلی ناراحت شدم پس چرا دوقلوهای من انقد وابسته به شیرن😔16ماهشونه یکیشون که مدام میخواد باز اون ...

آره

چون بعداز یکسالگی اولویت غذاهست

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

دخترم ۷ ماهشه

ماهی دوتا پدیاول کامپکت نزدیک ۲۵۰

۳ بسته مولفیکس تعداد بالا ۶۳۰

۱۰ تا شیرخشک ۸۰۰ 

یه بسته هم دستمال مرطوب ۱۹۰

یه شامپو بچه هم بی بی فرشت میگیرم ۱۰۰ ک باهاش خودش و یا دستشویی کردنی پشتشو میشورم

یه مایع هم برای لباساش میخرم ک بادست میشورم..قیمت اینو یادم نیس.

دوماه یه بار چکاپ میره ک ۵۰۰ میشه

لباس هم دوماه یه بار یک تومن

ماهی یه تومن هم غذای کمکی اش میشه ک بلدرچین یا سبزیجاتی چیزی برای غذاش جدا میخرم

عزیزم میشه بگی صبونه چی میدی بچه های منم همسن بچه شمان ،ناهار شام از غذای خودمون میدم صبونه و میان و ...

سلامت باشن عزیزم ما صبحانه یک روز در نیون تخم مرغ آبپز میخوریم اون یک روز بینشونم یبار کاچی یبار اگ یبوست باشه کباب گوجه میدم بهش یه روز نیمرو کشمش و گردو رو چرخ کردم یه روز ازون میخوره عصرا هم کیک خونگی شیر بیشتر میوه جات و آجیل خورد شده کشمش هم چون خیلی دوست داره همیشه تو ظرفش میریزم دائما میخوره موقع بازی 

مممممم