2777
2789
آخه بچه من خوب غذا میخوره الان ۱۵ماهشه‌ ماهی ۵ تا اینا میخوره بیشتر غذا میخوره از اولشم من از ۲ماهگی ...

اهان اسی گفتن نوزادفکرکردم نوزادگفتین دخترمنم الان ۱۸ماهشه یه دونه صبح میخوره یه دونه شباونم فقط ۱۲۰

کلاغذامیخوره دیگه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهان اسی گفتن نوزادفکرکردم نوزادگفتین دخترمنم الان ۱۸ماهشه یه دونه صبح میخوره یه دونه شباونم فقط ۱۲۰ ...

اره دیگه آخه من از ۲ماهکی کمکی میدم ب شیر زیاد علاقه ندارع همون موقع هم اینقدر میخورد تا حالا نشده بدون سهمیه شیر خشک بخریم همیشه زیاد اومده

مممممم
ب خیلی چیزا بستگی داره سن نوزاد یا مثلا شیرخشکی باشه و شیرش یارانه ای باشه قوطی بین ۹۰ تا ۱۱۰ تومنه ...

مای بی بی اینقدر گرونه؟خودشم کیفیت خوبی ندارن زود نم پس میده من اصلا نمیتونم استفاده کنم فقط هانیز استفاده میکنیم خیلی عالیه یبار استفاده کنی دیگه عمرا بتونی چیز دیگ ببندی تا حالا دختر من یبارم عرق سوز یا کلا پاش نسوخته همونم از هانیزه‌ خیلی عالیه تازه قیمتشم مناسبه ۲۱۵تومن سایز ۵اش

مممممم
مای بی بی اینقدر گرونه؟خودشم کیفیت خوبی ندارن زود نم پس میده من اصلا نمیتونم استفاده کنم فقط هانیز ا ...

منم هانیز استفاده میکنم عالیه.چسبشم کشسانی داره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مای بی بی اینقدر گرونه؟خودشم کیفیت خوبی ندارن زود نم پس میده من اصلا نمیتونم استفاده کنم فقط هانیز ا ...

الان هانیزم ۲۴۰ تا ۲۷۰ شده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ماهی دوتا ۳بسته مای بی بی۲۱۵تومنی ۸تام شیر خشک دونه ای ۹۰تومن دو دست لباس ۱تومن همینا

قطره مولتی و آهن

قطره های دل درد

شیشه و سرشیشه

دستمال مزطوب و پماد

تازه اگر مریض نشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
آخه بچه من خوب غذا میخوره الان ۱۵ماهشه‌ ماهی ۵ تا اینا میخوره بیشتر غذا میخوره از اولشم من از ۲ماهگی ...

عزیزم میشه بگی صبونه چی میدی بچه های منم همسن بچه شمان ،ناهار شام از غذای خودمون میدم صبونه و میان وعده چی میدی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بستگی داره چجوری بخوای بچه بزرگ کنی من خودم الان بخوام خرج بچه بدم حداقل ماهی ۷ یا ۸ تومن نیاز دارم فقط برای بچه و خرج هاش حتی بیشتر 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.