آره گلم خیلی...توی رشد قد و وزن موثرهپسر منم هجده ماهشهیکسالگی مستقل راه میرفتپنج ماهگی اولین دندونش ...
اسم حیوانات رو هم میگه جوجه گاو گربه مرغ آهو هاپو پیشی گرگ بره همه اینارو از گوشی یاد گرفته یه زمانی بروی میگفت نمیفهمیدم الان فهمیدم میگه ببعی تو بازی گوشی قبلا نامفهوم بود الان پلی درست میگ
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولی بهتره کم کنی شیرشونونه اینکه قطع کنی غذاچقدرمیدی درروزخیلهامیگن به سختی ازشیرگرفتمش ولی دختر من ...
اره کم میکنم غذا در حد وعده های اصلی صبونه ناهار شام میان وعده معمولا کیک و میوه و اگه دعوام نمیکنین باید بگم برا اینکه گریه نکنن بتونم ظرفارو بشورم غذا بپزم بهشون بیسکوئیت و چوب شور اینچیزها میدم🥺🙈
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..