2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهی دوتا ۳بسته مای بی بی۲۱۵تومنی ۸تام شیر خشک دونه ای ۹۰تومن دو دست لباس ۱تومن همینا

چطورمیدین که ۸تاشیرخشک شماروتاسرمه میرسونه؟

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

من که شیر خودمو میدم فقط پوشکه که بسته خییلی بزرگ‌میگیرم ازینایی که عمده میدن خیلی به صرفه تره و تز سایت سیسمونی بابابزرگ هم لباس میگیرم جنسشون خیلی خوبه همون ماهی یک و نیم و ....میشه حدودا

هردوهفته یک بار از اون مایبیبی بزرگا میخواد شیرخشک هم یکیش ۴ شب ۵ روز میره قطره اد ماهی یدونه دستمال مرطوب هم ماهی یدونه بجز لباس هاش که تو سیسمونی میخرین به جز وقتهایی که مریضه حداقل ۶۰۰ تومن پول شیرخشکش میشه درماه الان اینجوری شده البته شیرخشک یهو چند برابر گرون شد قیمت خون شده بستگی به شیرخشکی که میدی داره واینکه سایز مایبیبی هم بزرگتر میشه قیمت میره بالا حداقل ۷۰ تومن هست سایز 0یا یک کوچیکش

ب خیلی چیزا بستگی داره سن نوزاد یا مثلا شیرخشکی باشه و شیرش یارانه ای باشه قوطی بین ۹۰ تا ۱۱۰ تومنه ک بازم بسته به اینکه چقدر بخوره ماهی بین شش تا ده تا قوطی میخواد اگه خارجی بخوره ک ازاده مثلا پدیاشور قوطی ۲۵۰ ت اگه شیرمادر بخوره ک هیچی

باز پوشک بسته به مارکی ک استفاده می کنین و روزی چندتا متفاوته مثلا برند مای بی‌بی شده بسته ای ۲۶۰ ت

باز لباس هست مکمل ها مثل قطره آ د ، مولتی ویتامین ، اهن اینا هس ک بهداشت میده مجانی اما خارجی هر کدوم حدود صد تا صد و سی هستن 

نمیشه دقیق گفت 

ماهی دوتا ۳بسته مای بی بی۲۱۵تومنی ۸تام شیر خشک دونه ای ۹۰تومن دو دست لباس ۱تومن همینا

ماهی سه تا؟نوزاد چند ماهه؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
چطورمیدین که ۸تاشیرخشک شماروتاسرمه میرسونه؟

آخه بچه من خوب غذا میخوره الان ۱۵ماهشه‌ ماهی ۵ تا اینا میخوره بیشتر غذا میخوره از اولشم من از ۲ماهگی کمکی دادم بخاطر همین خودش از شیر زیاد خوشش نمیاد و پیگیرش نیس صب بیدار میشیم صبحونه میخوریم بعد ناهار بین ناهارو و شام یه شیشه ۱۸۰میلی شیر میخوره بعد شام میخابع‌ نصف. شبم به شیشه میخوره خودش نمیخاد 

مممممم
هردوهفته یک بار از اون مایبیبی بزرگا میخواد شیرخشک هم یکیش ۴ شب ۵ روز میره قطره اد ماهی یدونه دستمال ...

منطور کدوم مای بی بی هست که هر دوهفته یه دونه کافیه؟😐

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم