2777
2789
عنوان

حستون میگه کی ازدواج میکنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 12491 بازدید | 682 پست

تازه ۲۵سالته دختر همسن منی چرا اینقد عجولی؟از نظر روانشناسی ازدواج واسه دختر تاااازه از ۲۵سال شروع میشه یعنی اولشیم ما.غصه نخور دیر نمیشه که صبر کن قسمتت که بشه بهترینا نصیبت میشه ایشالا❤️🤲

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

۳ سال بعد با کسی که دوستش داری

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه ۲۵سالته دختر همسن منی چرا اینقد عجولی؟از نظر روانشناسی ازدواج واسه دختر تاااازه از ۲۵سال شروع م ...

ان شاءالله عزیزم خوشبخت شی ❤️

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

ان شاءالله عزیزم خوشبخت شی ❤️

قربونت عزیزدلم همچنین خودت❤️

درستو تموم کن و سرکار برو و مستقل بشو و تلاش کن و از مجردیت نهایت استفاده رو ببر.ایشالا وقتش که برسه بهترین آدم سر راهت قرار میگیره و باهاش خوشبخت میشی.اصلا عجله نکن فکر نکن دیر شده تو تازه اول راهی واسه ازدواج.

اصلنم به حرف مردم توجه نکن.برات مهم نباشه چی بهت میگند یا پشت سرت میگند.بخاطر حرف مردم خودتو بدبخت نکن.مطمئن باش نصف اونایی که بهت تیکه میندازند خودشون از زندگیشون راضی نیستند و حسودی میکنند که تو مجرد و راحتی و دغدغه نداری.

وقتی میگند چرا ازدواج نمیکنی جوابشونو بده بگو زندگیا شمارو دیدم از متأهلی میترسم😂

یا بگو حالا شما که شوهر کردی چه گلی به سر خودت و بقیه زدی؟😂

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
قربونت عزیزدلم همچنین خودت❤️درستو تموم کن و سرکار برو و مستقل بشو و تلاش کن و از مجردیت نهایت استفاد ...

دقیقا باید همینجوری بگم 😂 

مرسی ازت عزیزم ❤️

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

به نظرم سال بعد یه خواستگار میاد برات برای جواب دادن بهش دودله ای ولی با کلی تحقیق بهش بله رو میگیای ...

میشع منم برای ازدواجم بگی؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

عزیزم تاپیکای سال۹۷ منو بخون

من با اوون  شرایط بهترین ازدواج رو کردم🪬🪬🪬🪬🧿🧿🧿🧿🧿

خداروشکر 

حالا میشه واسه تو شوهر گیر نیاد؟؟؟؟؟؟

صبرکن صبر و بیخیال باش

ی روزی میگی کاش از مجردیم لذت میبردم( بخصوص اگ شوهرت خوب باشه همش میگی ای کاااش میدونستم بخت متاهلی ب این قشنگی دارم و از روزای مجردی خوش استفاده میکردم))

طرف با کلی دلخوشی شوهرمیکنه شوهرش پیرو خونوادشه والا شوهر من فقط و فقط منو میبینخ اصلا خونوادش برلش مخم نیست خدارشکر

این چشما واسه اینه ک ب شدت ب چشم نظر معتقدم و واقعا نمیحام این خوشیم چشم بخوره  ولی خاستم ب اسی بگم ک امیدوارش کنم🧿🧿🧿🧿اگ مخالفی ریپ نزن🧿🧿🧿🧿🧿

اسی خجالت بکش 

سن ازدواج دختر از 25 تا 34 هست یعنی تازه امسال به سن ازدواج رسیدی چیه انقدر اکثر تاپیکات یاس داره 

حالا چون اطرافیانت بی فرهنگن و دختراشونو سریع تو 18 سالگی 20 سالگی رد میکنن که نونخور کم شه از سرشون دلیل نیست سنت زیاد باشه