2777
2789
عنوان

حستون میگه کی ازدواج میکنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 12494 بازدید | 682 پست
اسی خجالت بکش سن ازدواج دختر از 25 تا 34 هست یعنی تازه امسال به سن ازدواج رسیدی چیه انقدر اکثر تاپیک ...

عزیزم ازدواج زود بی فرهنگی نیست...فقط فرهنگ متفاوتی دارن همین...هر چند خودم مخالف ازدواج تو سن کم هستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ازدواج زود بی فرهنگی نیست...فقط فرهنگ متفاوتی دارن همین...هر چند خودم مخالف ازدواج تو سن کم هس ...

ببین منظورم رو بد رسوندم اینکه یکی تو چه سنی ازدواج کنه به خودش مربوطه حالا چه به هردلیلی که هست ولی فقط درمورد خودش حق داره اون سببک رو بپسنده اینکه تو یا بچت زود ازدواج کنی و بیای به کسی که بنابه هردلیلی مجرده استرس بدی یا حس ناکافی بودن بدی اون موقع میشه بی فرهنگی

ببین منظورم رو بد رسوندم اینکه یکی تو چه سنی ازدواج کنه به خودش مربوطه حالا چه به هردلیلی که هست ولی ...

عزیزم حق گفتی .

منم واقعنی هر کی میبینه میگه پس کی ازدواج میکنی 

چرا فلانی رو رد کردی؟ چرا فلان میکنی چرا اینجوری کردی 

سنت داره می‌ره بالا و کلی خزعبل دیگه .

منم خسته شدم بخدا .

وگرنه دارم درس میخونم واس ارشد و کار و درآمد هم داشتم سر حرفاشون کلا از همه چی زده شدم 

متنفرم ازشون

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

۲ ماه دیگ یه خاستگار واست میاد قدش بلنده

یه نفر که توی ذهنمه

آشتی میکنیم ؟ تا چه موقع؟ تو دلشه بیاد اشتی؟ کلا چه حسی راجبم داره تو دلش چیا میگه راجبم

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

به نظرم سال بعد یه خواستگار میاد برات برای جواب دادن بهش دودله ای ولی با کلی تحقیق بهش بله رو میگیای ...

یه نفر که توی ذهنمه

آشتی میکنیم ؟ تا چه موقع؟ تو دلشه بیاد اشتی؟ کلا چه حسی راجبم داره تو دلش چیا میگه راجبم

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗