2777
2789

همین الان بیدار شدم قلبم داشت از جاش درمیومد عرق گرفته بودم شوهرم بهم آب داد یکم حرف زد باهام گرفت خوابید اما بازم از ترس خوابم نمیبره..دوستان تعبیرشو میدونید خواب دیدم منو شوهرم روتخت نشستیم شوهرم سرش تو گوشیه همش داره از جن میخونه برام منم هی میزنمش میگم انقد از این چیزا برام نخون من میترسم ..اومدم سریع تو حال تاریک یه لحظه دیدم یه چیزی نشسته گوشه حال منم دویدم سمتش یقشو گرفتم هی داد میزنم و شوهرمو صدا میزدم که بیا گرفتمش ..

چند شبه همش همین جور خوابا رو میبینم اکثرا هم وقتی میبینمشون میدوم گلوشون رو میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم حتما چهار قل و آیت و الکرسی قبل خواب بخون فوت کن 

خودم آدم مذهبی نیستم ولی به خدا اعتقاد دارم خیلی تاثیر داشت واسه من ایشالا که دیگه نبینی

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
شوهرم میگه فکرت آشفتس به خاطر همینه یه لحظه احساس کردم اگه بیدار نشم سکته میکنم بس که قلبم تند میزد

آره میشه از ذهن آشفته هم میشه حس میکنم اوَاعت این اوخر بهم ریخته روت فشار زیاده واسه همین 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
خیلی زیاد

پس از اینه نگران نباش حس میکنم اوضاعت زود اروم‌ میشه نگران نباش آیت الکرسی و چهار قل قبل خواب بخون 

عزیزم حتما چهار قل و آیت و الکرسی قبل خواب بخون فوت کن خودم آدم مذهبی نیستم ولی به خدا اعتقاد دارم خ ...

خیلی ممنونم عزیزم راستش منم آدم مذهبی نیستم ولی الان از ترس رفتم قرآن آوردم پیش خودم وضو گرفتم