2777
2789

اخر سر اومدن یه کیک گرفته بود ک واقعن من دوسش نداشتم خیلی زشت بود  با چندتا شمع سکه ای  یه دسته گل  کادو هم  هر خانواده ۲۰۰ تومن ۳۰۰ تومن فقط مادرش ۵۰۰ تومن خانواده من هم هر خانواده یه تومن  خودشم از قبل یه دو تیکه طلا گرفته بودیم کلن ۴گرم بود گفتم دوتاش باهم بیار ولی یکیش بیشترنیورده بود گفت اون برای عید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم دارن خردم میکنن

به عنوان بار اول واست تولد گرفته باید سنگ تموم میزاشت 

اصلا توی باغ می‌گرفت شام میداد بهترین هدیه بهت میداد 

خیلی دست کم گرفته 

مگه عاشقت نیست؟ 

آدم عاشق کسی باشه از یک ماه قبل برای تولدش برنامه ریزی میکنه بهترین کارها انجام میده 

نه‌میگن‌همه همینن

خب بهشون بگو این از نامزدی اینطوریه دیگ وای به حال اینکه زنش شم. اصلا کوتاه نیا. ببین این آدم خسیسه بدبختت می‌کنه ها. تا هنوز فرصت هست گلیم خودتو از آب بکش بیرون. معلومه خودتم به این وصلت راضی نیستی

داری خودت و پایین می‌کشی با این خانواده!

اصلا اون تاپیک‌و‌تاپیک‌های قبلی تو خوندم دختر خودتو بدبخت می‌کنی با این کار...خودتو‌کوچیک‌نکن هنوز دیر نشده بهم بزن...اینجور آدما توی زندگی پیرت میکنن...پیر میشی دختر!

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨