اخر سر اومدن یه کیک گرفته بود ک واقعن من دوسش نداشتم خیلی زشت بود با چندتا شمع سکه ای یه دسته گل کادو هم هر خانواده ۲۰۰ تومن ۳۰۰ تومن فقط مادرش ۵۰۰ تومن خانواده من هم هر خانواده یه تومن خودشم از قبل یه دو تیکه طلا گرفته بودیم کلن ۴گرم بود گفتم دوتاش باهم بیار ولی یکیش بیشترنیورده بود گفت اون برای عید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کیو ؟ خانوادتو؟ مثلا اونا ناراحت نیستن از رفتارای نامزدت؟ احساس خطر نمیکنن؟ من نامزدم این رفتار ها رو داشت مادرم اینا خیلی ناراحت میشدن و میگفتن ما پشتت هستیم
خب بهشون بگو این از نامزدی اینطوریه دیگ وای به حال اینکه زنش شم. اصلا کوتاه نیا. ببین این آدم خسیسه بدبختت میکنه ها. تا هنوز فرصت هست گلیم خودتو از آب بکش بیرون. معلومه خودتم به این وصلت راضی نیستی
اصلا اون تاپیکوتاپیکهای قبلی تو خوندم دختر خودتو بدبخت میکنی با این کار...خودتوکوچیکنکن هنوز دیر نشده بهم بزن...اینجور آدما توی زندگی پیرت میکنن...پیر میشی دختر!
✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨