2777
2789
چه حرفی الان همه دارن طلاق میگیرن بعدم مردم هرکار کنی پشتت حرف میزنند اصلا با همه قطع رابطه کن مگه م ...

خیلی سختی کشیدم،خیلی ازدیگران حرف شنیدم،میترسم طلاق بگیرم دووم نیارم

یعنی برگام ! عزیزم دوس نداشتی ازدواج کنیخب نمیکردی !به همین آسونی !! 😒

کی دوس ندارم همه دوس دارن بعضی مرداد معلوم نیس بر چی ازدواج کردن انگار عقده اذیت کردن زنا رو داشتن ازدواج کردن حرصمون بدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی برگام ! عزیزم دوس نداشتی ازدواج کنیخب نمیکردی !به همین آسونی !! 😒

عزیز مسئله این نیست که دوست داشته یا نداشته،یه فرد ممکنه با کسی ازدواج کنه که اصلا دوسش نداشته و بعد ازدواجش اون مرد انقد خوب باشه که کم کم عاشقش بشه و مرد هایی هم هستن که با عشق باهاشون ازدواج میکنی و بعد ازدواج میبینی همش کشک بوده و ازش متنفر میشی، هیچ کس نمیتونه سرنوشت و آینده خودش رو ببینه تا با دقت ازدواج کنه و بدونه که صدرصد آیندم با این فرد خوش خواهد بود و چه بسیارند آدمایی که بعد ازدواج باورشون از طرف مقابل ویرون شده:) 

نه اتفاقا زنای متاهل ده تا ده تا دوست پسر برمیدارن که عقده ازدواج اجباری یا جوونی نکردشونو جا بیارن ...

اره اجی حق میگیییی ..منم دیدم دور برم زیاده ..چون راحتن ..

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

طرف مقابل تا فهمیده کارم گیره اینا مشکل دارم پافشاری شو زیاد کرده منم تصمیم نگرفتم هنو

به نظرم تو هم مثل خودشون که انقدر بی.شعورن بزارشون سرکار

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

چجوری

یعنی اینکه وعده دروغ بده 

بگو اره موافقم ولی فعلن فکرم بابت فلان موضوع درگیره تا اون درست نشه ازدواج نمیکنم 

بعد که درست شد بگو من فکرامو کردم متوجه شدم به درد هم نمیخوریم

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

نمیدونم اینم یه فکریه

مثل خودشون باش 

زندگی خودتو حروم نکن 

لیاقتت اینه با عشق ازدواج کنی