2777
2789
عنوان

اونهای ک جریان تولدم میدونن بیان بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 28 پست

چ ساده ای ک با حرف کاربرای اینجا سرکار میری 

تولد توی باغ بگیره؟ب هزینه ها فک کردین؟اول زندگی اونم!!

مگ تولد شاهزاده ست؟ی تولد ساده دیگ این همه حاشیه نداره ک 

لابد این همه آدم معروف خسیسن ک دنیارو ب هم نمیریزن واسه تولداشون 

بس کنید تورو خدا این همه تجملات رو

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الان جدا نشی دو روز دیگه خدای نکرده میای تاپیک‌میزنی بچه ها شوهرم گذاشت خرجی نامیده ... پول تو جیبی اینقدر بهم میده...چطوری طلاق بگیرم؟!

من شوهردخترعموم همینطوری بود...همینقدر خساست به خرج میداد با اینکه دخترعموم‌تو خانواده ای بزرگ شده بود که همه چیز براش فراهم بود...دخترعموم‌گفت نه بعد از ازدواج درست میشه حالا بزار

ازدواج کرد بعد از یک سال نتونست تحمل بکنه طلاق گرفت

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

ببین الان جدا نشی دو روز دیگه خدای نکرده میای تاپیک‌میزنی بچه ها شوهرم گذاشت خرجی نامیده ... پول تو ...

اصلا ب مقوله خالی بودن جیب فکر نمیکنید؟حتما خسیسه؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چ ساده ای ک با حرف کاربرای اینجا سرکار میری تولد توی باغ بگیره؟ب هزینه ها فک کردین؟اول زندگی اونم!!م ...

درست میگید ولی سال اول نامزدی برای بار اول اینقدر دستم پایین گرفته سالای بعد چه شود خدا داند

بابا تو این خرج های به این گرونی توقع داری شمش کادو بگیری مهم اینه که به یادت بوده به این خوبی توهم گلم زیاد پرتوقعی

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

درست میگید ولی سال اول نامزدی برای بار اول اینقدر دستم پایین گرفته سالای بعد چه شود خدا داند

همسر خود من سال اول نتونست واسم کاری کنه چون چندروز قبل عروسی بود همه هزینه ها واسه عروسی بود 

سال بعدش جبران کرد 

همیشه نباید جبهه گرفت،البته استارتر خودش باید تشخیص بده از روی بلد نبودن و نداشتنه یا از روی خساست 

چ ساده ای ک با حرف کاربرای اینجا سرکار میری تولد توی باغ بگیره؟ب هزینه ها فک کردین؟اول زندگی اونم!!م ...

کامنتارو میخونم تعجب میکنم

منم توو عقدم همیشه ب همسرم گفتم ی کادوی کوچیک بگیر

بخدا ما هم دختریم هیچیم کم نداریم ولی واقن اینهمه تجملاتو نمیفهمم

من امسال تولدم همسرم کادو نگرف اصلن برام مهم نبود بقیه میگفتن چرا بهش نمیگی . همش فک میکردم اگ بگم بنظرش گدا گشنه میام (دور از جون استارتر عزیز خودمو دارم میگم)

عزیزدلم من برای اسی پست گذاشتم🤍

ببخشید ولی اگ شما توی ی جمع باشین و همه بخواید با هم صحبت کنید و نظر بدین یهو برمیگردی ب ی نفر اینجوری میگی ؟

فرهنگ معاشرتتون در این حده؟

ن بی احترامی کردن ن حرف خارج از چارچوب زدم 

تعامله این چیزا ،یهو ی آینه دستتون بگیرید هرکس حرف زد بگید آیینه آیینه

کامنتارو میخونم تعجب میکنممنم توو عقدم همیشه ب همسرم گفتم ی کادوی کوچیک بگیربخدا ما هم دختریم هیچیم ...

نظر من اینه کسی ک واقعا چشم و دلش سیره توی خونه باباش،ب این چیزا در این حد اهمیت نمی‌ده ک اسی چندروزه حال خودشو بد کرده،مگ اینکه واقعا طرف از روی خساست کرده باشه و این چیزا عادتش باشه

ببخشید ولی اگ شما توی ی جمع باشین و همه بخواید با هم صحبت کنید و نظر بدین یهو برمیگردی ب ی نفر اینجو ...

درسته 

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

نظر من اینه کسی ک واقعا چشم و دلش سیره توی خونه باباش،ب این چیزا در این حد اهمیت نمی‌ده ک اسی چندروز ...

آره واقن اگ قبلنم خساست ب خرج داده ک بحثش جداست

ولی من از کاربرا تعجب میکنم انقد زود میگن جداشو 

یا بیشتر آتیش بیار معرکه میشن توو دل استارترو خالی میکنن