2777
2789

سلام عزیزان لطفا بع شدت به من سیاست یاد بدین با خانواده شوهرم درگیری بدی داشتیم ۶ ماه پیش که قط رابطه کردم و روز مادر مجبوری تبریک گفتم به اسرار شوهرم شهرشون دوره از محل زندگی ما ولی شوهرم میگه خونه خریدیم خانواده تو خوشم نمیاد زیاد برن بیان همون مدلی که تو خوشت از خانواده من نمیاد چطور ابراز کنم من که خوشم میاد اخه مادرش بد دهن و حسوده‌

ولی مامان من همیشه احترامش گذاشته 

چطور ابراز کنم مشکلی با خانوادش ندارم هرچند دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به راحتی 

هر چند خود منم بلد نیستم چون ما دل و زبونمون یکیه ولی یکی رو میشناسم تو ظاهر آنقدر قربون صدقه آدم میره آدم فکر میکنه خیلی خونگرم و مهربونه ولی واه واه همش تو ظاهره

سعی کن به شوهرت نگی خوشت نمیاد از خانوادش که گارد نگیره ولی از یه جهت راحتی اونم بابت رفت و آمد چون ازت دوره سعی کن مناسبت هارو تبریک بگی با تبریک و اینا چیزی نمیشه مهم اینه یه شهر دیگه اس و تو اکثرا نمی بینیش😍 و یاد بگیر همه چی رو به خودت نگیری رمز موفقیت عروسای باسیاست که من دیدم همینه

در حد اینکه مناسباتا رو فراموش نکنی

مراسماتو شرکت کنی

هرازگاهی احوالپرسی یا دعوتشون کنی 

یا چیزی ک نیاز دارن بفرس نمیخاد تو همه مسائل قاطی بشی هر حرفی بزنی هر چیزی بپرسی هر وقتی بری

به راحتی هر چند خود منم بلد نیستم چون ما دل و زبونمون یکیه ولی یکی رو میشناسم تو ظاهر آنقدر قربون صد ...

چشم عزیزم ظاهر یعنی دوسشون دارم یجور رفتار کنم شوهرم نفهمه بدم ازشون میاد

توخونه هم سعی کن اسمشونو زیاد نیاریب خودتو زندگیت برساگه شوهرتم کهری براشون انجام داد حساس نشو بگوکا ...

چشم عزیزم یعنی شوهرمم کم کم با خانوادم خوب میشه؟

چشم عزیزم ظاهر یعنی دوسشون دارم یجور رفتار کنم شوهرم نفهمه بدم ازشون میاد

آره عزیزم ادم فکر میکنه چون شوهره همه چی باید رو باید بهش بگه ولی خیلی چیزارو که لازم نبود نگو حالا جدای این موضوع 

چشم عزیزم یعنی شوهرمم کم کم با خانوادم خوب میشه؟

ب نظرم اینچیزا متقابله اون ک ببینه احترام خانوادشو داری باید درک کنه و متقابلا ب خانوادت احترام بزاره دیگه بستگی ب درک طرفتم داره

و اینکه یه چیزی که کمکت میکنه کنار بیار اگه میبینی کسی اخلاق بدی داره باهمه پس ذاتش همینع تو نباید بخاطر بدی دیگران خودتو سرزنش کنی اون همینه ک هست سعی کن جدی نگیی ولی مواظب زندگیتم باشی

و اینکه یه چیزی که کمکت میکنه کنار بیار اگه میبینی کسی اخلاق بدی داره باهمه پس ذاتش همینع تو نباید ب ...

اره خواهر شوهرم خیلی دختر بد و بد جنسی هست 😔

ولی بقول شما انگار باید کنار بیام