2777
2789
عنوان

فرض کن اونی که دلت روشکونده داره پیامتومیخونه ـ چی مینوشتی براش

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 203 پست

منتظر باش بدترش سرت بیاد من بیام به ریشت بخندم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانت اون رفتارها رو با من وخونوادم کرد آخرش چیشد چرا باز ازروی کینه داری راهشو ادامه میدی نمک نشناس

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

تو حساس ترین روزای زندگیم منو به بازی گرفتی جلو خانوادم بی ارزشم کردی الان بعد از ۱۲ سال خداروشکر میکنم که راهمون جدا شد من بچه بودم نمیفهمیدم ولی الان میفهمم لیاقت منو نداشتی یه تار موی سر شوهرمو با کل زندگیت عوض نمیکنم زندگی و ازادی من کجا و زن تو کجا ...ولی بخاطر استرس و غصه ای که اون سالها بهم دادی حلالت نمیکنم میسپارمت به خدا 

وقتی خیانت میکردی 

به این فکر نکردی که منم میبینم ؟

و به اون لحظه ای که بدون اینکه خبر داشته باشی منو با دستای خودت کشی فکر نکردی؟

به اینکه من نابود میشم می‌سوزم و خاکستر میشم تبدیل به یه جسم بدون روح یه مرده متحرک میشم فکر نکردی؟

دوستان عزیزی که دارید به همسرتون خیانت می کنید و مادر یا پدر هستید و دارید پیام منو میخونید

هر وقت خواستید به این کار ادامه بدید 

فقط یه لحظه فکر کنید اگه بچه تون ببینه چی میشه 

شما روز و شب دارید کار میکنید که آینده اون بچه رو تامین کنید 

اما با اینکار و پیگیری هوس هاتون با دستای خودتون فرزند دلبند خودتونو خفه می کنید 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

هیچ چی نمینوشتم 

بیخیال و بی اهمیت نشون دادن خودش خیلیه 

چرا باید کلمات رو بخاطرش حروم کنم ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

کسی بودم ک حتی به درحال نوشتنتم نگاه میکرد 

پیامامونو از اول میخوندم 

هر کی پشتت بد میگفت جلوش وایمیستادم خوبیاتو میگفتم 

تو چیکار کردی ?

رفتی دقیقن با کسایی ک میدونستی ازشون متنفرم 

با همون هایی که پشت سرت بد میگفتن 

حالا چیشد ? دیری فق من مونده بودپ پات با تموم اخلاقات!

ترکم کردی ترکت کردن 🙃

نمیتونم دور باشم ازش هرزگاهی میبینمش

🙂🖤

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چقدر نیاز داشتم بهشاینارو اخرین باری که بهم پیام دادی نگفتم چون لیاقت نداشتی دیگه یک لحظه ام تو زندگ ...

میگفت:روزی هزار بار به خودش میگفت:همه چی درست میشه؛حتی وقتی داشت تموم وجودش توی خون میغلتید؛حتی وقتی صدای پودر شدن قلبشو شنید؛چون میدونست کارما خوب جواب میده:)

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

ریدم دهنت

مفیدومختصر😂👏