2777
2789
عنوان

فرض کن اونی که دلت روشکونده داره پیامتومیخونه ـ چی مینوشتی براش

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 203 پست
خیلی حرومزاده ایایشالا تا اخر عمرت جوری تاوان پس بدی که من بیام جلوی چشمت

کارما صبورترین گنگستر تاریخه. . .!️ 

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر نیاز داشتم بهش

اینارو اخرین باری که بهم پیام دادی نگفتم چون لیاقت نداشتی دیگه یک لحظه ام تو زندگیم باشی...فقط بدون هیچوقت عاشقت نبودم ،فقط بهت اعتماد کرده بودم که اونم جوری خرابش کردی تا اخر عمرم دور خودم حصار میکشم و هیچ‌نری رو راه نمیدم تو زندگیم... تو دیگه هیچوقت کسی مثل منو توی زندگیت نمیبینی ...همون مدتم که باهات موندم هم خودت تعجب کردی هم اطرافیان هردوتامون منتهی عرضه و لیاقت بودن منو نداشتی...کاش یبار دیگه میدیدمت که رو در رو بهت بگم خیلی حرومزاده ای... تنها دلیلی که ابروتو نبردم و زندگیتو سیاه نکردم مادرت بود ،همونی که صدبار به جونش قسم خوردی و دروغ گفتی

امیدوارم یکی بیاد تو زندگیت که روزای گندی که برام رقم زدیو یاود اوری کنه برات...خاک برسر من که فکر میکردم چشمای ادما دروغ نمیگن وقتی اونجوری نگاهم میکردی...یک لحظه ام از اینکه از زندگیم انداختمت بیرون ناراحت نیستم اما فکر اون دوماه که با بودنت به لجن کشیدم دارم داغونم میکنه

مرسی ازت ک دلمو شکستی 

تو باعث شدی ارزش واقعی خودمو بفهمم 

تو باعث شدی رابطم با خوانواده ام همونی بشه ک همیشه آرزوشو داشتم دمت گرم باعث شدی دوستای پیدا کنم ک از هم خون هم نزدیک ترن 

تو باعث شدی آدمای دور برم بشناسم 

تو به من خودمو دادی 

ازت ممنونم از ته قلبم گرگ من :)

تو تلخ ترین زخم من تا ابد میمونی ک روی تنم همیشه جا داره

Look what you made me becom

The earth is round and karma is also round

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

دروغگو

🙂🖤

گرخیدم☹☹☹😂😂😂😂

حقیقتا منم😂

کاش اون شب به حرفات دقت میکردی تا باعث گریه های من نشی

این طرز رفتار ادماست که میگه کی کیو دوست داره

وگرنه کی از دل کی خبرداره