2777
2789

۱۴۰۰ برادرم رفت،رفت عمل که خوب بشه،ولی تقدیرش رفتن بود،پدر نداشتیم جای پدر بود برامون.خونش ویرون شد،مامانم به معنای واقعی له شد،ولی عزیزم زندگی همینه ،باید باهاش ساخت چون زورش ازمن وما بیشتره.عادت میکنی.من وخانوادم پوستمون کلفت شده😭

آخ عزیزم چققققد غم بزرگی . خدا بهتون توان کناراومدنشو بده . خیلی سخته خیلی عذاب بزرگی . بمیرم برات خ ...

مادرهای که جگرگوشه از دست دادن تا ابد میسوزن تا وقتی دوباره بغلشون کنن این آنیش روشن میمونه،ممنون از همدردی🖤

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم روحش شاد منم الان دوساله داداشمو از دست دادم هیچ جوره نمیتونم کناربیام😭🖤

سلام استارتر شبت بخیر ، نمی‌دونم برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی یا نه؟ اگر ندیدی حتما ببینش ، دیدت نسبت به مرگ عوض میشه ، باور کن اونطرف خیلی خیلی زیباتره ، و اینکه برادرتون از ناراحتی شما ناراحت میشه فقط به نیتش کارهای خیر بکنید که حالشو اونطرف بهتر بکنید ، اون از این دنیا رفته به یه دنیای بسیار زیباتر در آغوش خداوندی که از مادر مهربان تره پس چرا باید ناراحت باشی؟ می‌دونم ندیدن عزیزان سخته ولی به این نگاه کن که اون الان بسیار بسیار راضی تر از وقتیه که توی این دنیا بود .

ماهم نابود شدیم سه سال استرس سرطانشو کشیدیم آخرش امیدمون ناامید شد.مامانم که شب ها با گوشی اش و دیدن ...

میخوام بگم خدا بهتون صبر بده ولی میدونم همچین چیزی نمیشه🥲💔