2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرمنم دقیقا انگشتش زخم شد بعد مثه گوشت اضافه شد کم کم شد زگیل.زگیلش خیلی بزرگ شد اندازه ی یه نخود،ا ...

درب دستشویی خونه مادرم یه ورقه فلزی چسبونده بودن که اب خرابش نکنه

دقیقن همون فلز پاشو زخم کرد فداش بشم 

الان میگه مامان من دیگه هیچ وقت خوب نمیشم

کاش دوتا انگشت پامو قطع کنید زگیلی نباشه

من خیلی آدم استرسی هستم الان دیشب با کاندوم رابطه داشتیم چون دکتر گفت اشکالی نداره 😭😭😭

من خودم سر استرس زیادی اسیرم خوب نمیشم هی جدید میزنم🙃😅استرس نداشته باش، گفتم دکتر خوب پیدا کن و فقط و اینکه گفتین اینورم خونه دارین دکترامم معرفی کردم ک اگ شرایط دارین بیاین، خلاصه ک دکتر خوب ازمایش کرایو قرص و واکسن، اینارو جدی بگیر رابطه هم نداشته باشین فعلا!

من خیلی آدم استرسی هستم الان دیشب با کاندوم رابطه داشتیم چون دکتر گفت اشکالی نداره 😭😭😭

عزیزم اگه ویروس باشه ک ایشالا نیست دیگه الان کاندوم فایده ای نداره

چون شما میگی قبل از ازدواج باشما رابطه داشته

بعد اینکه یه هفته پیش دوهفته پیش یه ماه پیش شما رابطع داشتی 

سوای اینا کاندوم مانع نمیشه برا ایدز فقط مانع میشه اونم در حد ۹۸ درصد نه کامل

دکتربردم،پماد شیره ی درخت انجیر هزارتاچیزو امتحان کردم فقط گریه میکردم وغصه میخوردم دکترم بم گفت چون بچس انگشتاشو میزاره دهنش ممکنه داخل دهنشم بگیره.مامانم گفت بریم پیش دعانویس ی سیدی هست خداخیرش بده دعانوشت بعد۲روز زگیلا کم کم کوچیک میشدن ب ی ماه نرسید همشون محوشدن بخدا.صاف صاف

من خودم سر استرس زیادی اسیرم خوب نمیشم هی جدید میزنم🙃😅استرس نداشته باش، گفتم دکتر خوب پیدا کن و فق ...

تا چند وقت اخه

پس چرا سه تا از دکترای فوق تخصص میگن برو زندگیتو کن 

من گفتن آخه چرا این بیماری رو گرفتیم

گفتن خانم اسم بیماری نزار اصلا چیزی نیست که میگی بیماری و بزرگش میکنی

دکتربردم،پماد شیره ی درخت انجیر هزارتاچیزو امتحان کردم فقط گریه میکردم وغصه میخوردم دکترم بم گفت چون ...

میشه اسم‌پماد شیره انجیر رو بگید؟!

من نتونستم شیره انجیر پیدا کنم همه میگن خیلی موثره

نمیدونستم پمادشم هست

احتمالن همون موثر واقع شده

خداروشکر پسرتون خوب شده

خداروصدهزار بار شکر

انشالا سلامت باشه