2777
2789

یه گـ روه دردودل داریم تو ایــ تا

همه خانم هستیم

از بدو ورود وویس میگیریم

اگه خواستی درخواست دوستی بده

لـ.ینک بفرستم برات

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتاب های من دیگر ما نوشته دکتر عباسی ولدی 

برای تربیت زیر هفت ساله 

من خیلی خیلی ازشون استفاده کردم و واقعا راضیم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

کتاب نخوندم 

ولی قبل باردار شدن بچه اولم منو و همسرم رفتیم مشاوره و حدود ۱۰ جلسه کلاس داشتیم بابت فرزند پروری و‌اگاهی

و چند تا پیج هم تو اینستا هست که میبینم و اطلاعاتمو بیشتر میکنم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از فیلم های روانشناسها توی اینستا زیاد نگاه میکنم دیگه اکسپلورم زیاد میاد نکات مهم رو فیلم و متن گذاشتن میخونم اگرم از سمینار دکتری با خبر بشم که بدونم بدرد میخوره شرکت میکنم 

برای هر سنی داره؟

من پنج تا جلد اولشو دارم که زیر هفت ساله 

بقیه جلدهاشم فکر کنم همون باشه 

بالای هفت سال رو نمیدونم فعلا😁

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️