_shine_ مدیر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 عنوان یه دروغ بگو | مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 220 پست یه دروغ کامنت کنید ! هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها... 1403/10/14 | 23:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 38507 من امتحانم و خوندم و کاملا امادم ازت متنفرم من خوبم من گشنم نیست من دیگه منتظرت نیستم من حرفه اونارو باور کردم من دیگ بهت فکر نمیکنم و...ببخشید یکی بیشتر شد، من آدم دروغ گویی نیستم😔 _ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟ Suga: خوشحال باشم، همین:) ناشناس ِ ، ....... ِ .. :) https://daigo.ir/secret/1727265412
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 خیلی خوشگلم me too هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3720 پسر میشدم هیچ وقت نمیتونستم مخ بزنم :/ ایش دخمل بهتره😁😍 ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 دوسش دارم..و با علاقه دارم باهاش زندگی میکنم عذابه هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 من امتحانم و خوندم و کاملا امادم ازت متنفرم من خوبم من گشنم نیست من دیگه منتظرت نیستم من حرفه اونارو ... شناسایی شد دروغگوی دو عالم هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 دروغه ممکنه نباشع هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 ایش دخمل بهتره😁😍 پس به عنوان یه دختر باهام بیا تو رابطه و شمارمو بگیرر😂😂 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3720 پس به عنوان یه دختر باهام بیا تو رابطه و شمارمو بگیرر😂😂 بس کن زن😂😂 ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 هستدروغه 🥲 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 38507 شناسایی شد دروغگوی دو عالم من دروغ گو نیستم 🥲😂 _ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟ Suga: خوشحال باشم، همین:) ناشناس ِ ، ....... ِ .. :) https://daigo.ir/secret/1727265412
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 بس کن زن😂😂 خودت گفتی دختر خوبه😂چی میخوای دیگه هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 من دروغ گو نیستم 🥲😂 عوممم ولی من چرا هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3720 خودت گفتی دختر خوبه😂چی میخوای دیگه واییی😂 ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️