_shine_ مدیر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 عنوان یه دروغ بگو | مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 220 پست یه دروغ کامنت کنید ! هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها... 1403/10/14 | 23:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 38417 اوممم مطمئنی؟😂🗿 بله ک مطمئنم🤨البته تو ی شیپری، خودت ی چیزی میسازی اصن، چی ساختی حالا؟ 😭😂 _ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟ Suga: خوشحال باشم، همین:) ناشناس ِ ، ....... ِ .. :) https://daigo.ir/secret/1727265412
دنیای_صورتی_ عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 618 من الان خوابم من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 بله ک مطمئنم🤨البته تو ی شیپری، خودت ی چیزی میسازی اصن، چی ساختی حالا؟ 😭😂 چیزی که تحریکم کرد برا شیپ این بود که با اینکه معلومه یه دنده ای ولی خودت گفتی اون میتونه قانعت کنه پس روت کنترل داره چه خودت بخوای چه نخوای!شیپ قسنگیه هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 من الان خوابم وا منم هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
دنیای_صورتی_ عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 618 وا منم 🤣🤣🤣🤣 من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 38417 چیزی که تحریکم کرد برا شیپ این بود که با اینکه معلومه یه دنده ای ولی خودت گفتی اون میتونه قانعت کنه ... خب دوستام قانعم میکنن😔 البته بعضی هاشون، یکم کمتر از بعضیاشوناَخس تَفوریلا تسبیحم😔📿 _ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟ Suga: خوشحال باشم، همین:) ناشناس ِ ، ....... ِ .. :) https://daigo.ir/secret/1727265412
3تاره1372 عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 4535 ایلان ماسکم خخخخخ اومدم از خانمای ایرانی یادبگیرم چجوری برا خانم قرتی باشم یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 خب دوستام قانعم میکنن😔 البته بعضی هاشون، یکم کمتر از بعضیاشوناَخس تَفوریلا تسبیحم😔📿 چند نفر میتونه قانعت کنه؟ هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 خیلیییییییییییی پولدارم خیلی عه منم هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 عاشقش نشدم 🥲 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 38417 چند نفر میتونه قانعت کنه؟ دو ۳ نفر، از این بین باز بعضیاشون و ندارم🥲😂💔 _ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟ Suga: خوشحال باشم، همین:) ناشناس ِ ، ....... ِ .. :) https://daigo.ir/secret/1727265412
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 ایلان ماسکم خخخخخ اومدم از خانمای ایرانی یادبگیرم چجوری برا خانم قرتی باشم با من ازدواج کن😂 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1934 دو ۳ نفر، از این بین باز بعضیاشون و ندارم🥲😂💔 خب من فقط تونستم با یکیشون شیپت کنم 😢😂 غصه شونو نخور🥲 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...