2777
2789
عنوان

میخام خودکشی کنم آخر راهم

174 بازدید | 21 پست

حالم آنقدری بده که نمیخام زنده بمونم به هر دری میزنم بسته است خستم از بچگی زندگی نکردم بهم ریختم روح و روانم بهم ریخته کم آوردم هر حرفی بگید شنیدم توهین تحقیر اذیت حالم بده دردمو به هیچ کس نمیتونم بگم چون کسی حالمو درک نمیکنه  شدم یه آدم مریض روانی که همش حالش بده همش فکر می‌کنه عذاب می‌کشه کم آوردم زنگ زدم به کربلا حرف زدم انگار نه انگار زنگ زدم مشهد دردل کردم انگار نه انگار . الآنم توی این موقعیت پریودم حالم بدترو بدتر شده  زندگیم داره نابود میشه دیگه از زندگیمم نمی‌ترسم از هیچی نمی‌ترسم فقط دلم میخواد یکی درکم کنه باهام حرف بزنه حتی شده بغلم کنه تا از دردام کم بشه وقتی بچه بودم از پدرم هر حرفی شنیدم الآنم با همسرم بحثم میشه هر چی از دهنش درمیاد میگه شدم یه آدم جنون زده که فقط دستامو رو سرم فشار میدم قسمش میدم چیزی نگه چون تپش قلب میگیرم  حالم خرابه بچه دارم نمیتونم با این حال بد براش مادر خوبی باشم بعدش عذاب وجدان میگیرم خودمو اذیت میکنم 

پیش‌روانشناس‌رفتی؟!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو یادت نره که خودکشی دردو از بین نمی‌بره فقط این دردو به عزیزانت و بچه ی معصومت منتقل میکنه

بخاطر اونم شده قوی باش

تو خدارو داری و چه پناهی بالاتر از اون :)

صبر داشته باش ورق برمیگرده

تامین های من وبخون ببین مشکلت پیش مشکلات من چیزی نیست

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

خودت رو دوست داشته باش 

حرفهایی که دیگران می‌زنند رو باور نکن 

چشاتو ببند و قربون صدقه خودت برو 

برو جلو آینه و به چشمای ۷ودت نگاه کن و بگو خودت رو دوست داری 

یه صلوات شمار بگیر 

روزی ۳۰۰ ۴۰۰ بار بگو 

من خودم رو دوست دارم 

من خودم رو می‌پذیرم 

من خودم را میبخشم 

من عاشق خودم هستم 

من میتونم 

خدا عاشق منه