2777
2789
عنوان

شما حلیم رو چطور درست میکنید که با شکر میخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 69 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تصورش برام سخته کلی گوشت داره 

گوشت رو با شکر خوردن سخت است!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مگه میشه با نمک‌خورد 😳😳😳😳تو‌خود حلیم‌فروشی با شکر سرو‌می کنند

حلیم فروشی ما با پیازداغ تفاوت رو ببین 🤣

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
مگه میشه با نمک‌خورد 😳😳😳😳تو‌خود حلیم‌فروشی با شکر سرو‌می کنند

والا منم همین و میگم غداهای محلیشون و اسمش و گذاشتن حلیم بابا حلیم اصلش با شکره و دارچین و گوشت گوسفند 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
حلیم بدون شکر و دارچین تصورش برام سخته!!!!

شما برا کدوم شهرین عزیزم. ا

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
منم تصورش برام سخته کلی گوشت داره گوشت رو با شکر خوردن سخت است!

شما برا کدوم شهرین ؟

من با نمک میخورم🫣

برای کدوم شهرین 

شما برا کدوم شهرین عزیزم. ا

همدان 

ما همه تو همدان حلیم رو با گوشت گوسفندی درست می کنیم و انقدر باید هم زد تا سفت بشه و خودشو بگیره بعد با شکر و دارچین می خوریمش.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

کرمان

کرمان نزدیک به جنوبه.برم ببینم اون خانومی که باش شکر میخورد برا کجاست 

همدان ما همه تو همدان حلیم رو با گوشت گوسفندی درست می کنیم و انقدر باید هم زد تا سفت بشه و خودشو بگی ...

نوع پختش فرق میکنه عزیزم