2777
2789
عنوان

شما حلیم رو چطور درست میکنید که با شکر میخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 69 پست
مگه حلیم با گوشت نیست؟

شهر ما حلیمش معروفه. کلا یه جور دیگه درست میکنند.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما اول مرغ رو تفت میدیم. بعد گندم رو میزنیم که چند ساعت بجوشه بعد نرم شد مرغ ها رو ریش ریش میکنیم با ...

پیاز داغ با حلیم ؟؟؟؟؟

ما با گوشت گوسفندی و گندم له شده اخرشم با شکر و دارچین و روغن داغ و کمی کنجد روش

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
باز این بازی کثیف شروع نکن😂

روش درست کردن من رو ببین اگه اینو با شکر بخوری بخدا میمیری 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
برنج که هست

ن برنج زعفرانه. 

شیربرنجم هست 

ما اول مرغ رو تفت میدیم. بعد گندم رو میزنیم که چند ساعت بجوشه بعد نرم شد مرغ ها رو ریش ریش میکنیم با ...

ما مرغ و آب و گندم رو توی زود پز میذاریم بعد پخته که شد قابلمه رو عوض می کنیم گندمو با میکسر مرغ رو با گوش کوب چوبی می زنیم نمک اضافه می کنیم ...البته بابام با شکر و دارچین میخوره بقیه دوست نداریم

روش درست کردن من رو ببین اگه اینو با شکر بخوری بخدا میمیری

خب برای شما غداس اصل حلیم برای صبحانه س یا افطار که با گوشت گوسفتد و گندمه با شکر میخوریم و لاغیر

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

اینجا یه چیزای عجیبی میبنم تو حلیم پیاز داغ یل حلیم با نمک اینا ربطی به ذایقه نداره اصل حلیم با شکره و دارچین و گوشت گوسفند و برای صبحانه س اون حلیم که شما میپزید غذای محلیتونه

[QUOTE=366919461]من از اونام که حلیم هم با نمک میخورم هم با شکر بستگی داره اون لحظه میلم ب چی بکشه فک کنم این جدیده ...[/QUOTE

😁🤣

اینجا یه چیزای عجیبی میبنم تو حلیم پیاز داغ یل حلیم با نمک اینا ربطی به ذایقه نداره اصل حلیم با شکره ...

شاید حلیم اینجا با همه جا فرق داره.