2777
2789
عنوان

شما حلیم رو چطور درست میکنید که با شکر میخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 69 پست
والا منم همین و میگم غداهای محلیشون و اسمش و گذاشتن حلیم بابا حلیم اصلش با شکره و دارچین و گوشت گوسف ...

شما برتی کجایی عزیزم؟؟

غرب کشورین یا شمال غربی 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما برا کدوم شهرین ؟

من خراسانیم 

مسجدهای شهرمون تمام ایام محرم رو حلیم سرو میکنن تازه ما یه سس غلیظ شبیه  قیمه با گوشت چرخ کرده با لپه هم روش برای تزیین و البته خوشمزگی میریزیم 

تازه افطارهای رمضان  هم تموم  شهر حلیم میفروشن 

و همههههههههه بدون شکر 

چطور اخه اینو با شکر خرابش کنیم؟!😂

تو مجالس خصوصی اگر حلیم سرو بشه برای اونایی که شکر   دوست دارن شکرو  دارچین جدامیارن 

ولی تو مسجد  همونم نیست فقط نمک خخخخخخ

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

💚😂 سلیقه ای هسته دیگه من شکر دوست ندارم

هر چی داری به جنوب نزدیک تر میشی غذای شور بیشتر دوست دارن 

قسمت های شمالی کشور مثل شمال غربی و غرب کشور  بیشتر به شیرین رفته. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
من خراسانیم مسجدهای شهرمون تمام ایام محرم رو حلیم سرو میکنن تازه ما یه سس غلیظ شبیه قیمه با گوشت چر ...

با قیمه خیلی شنیدم. کاش میشو یک بار بخورم . ❤️

هر چی داری به جنوب نزدیک تر میشی غذای شور بیشتر دوست دارن قسمت های شمالی کشور مثل شمال غربی و غرب کش ...

عه خوب پس برای همون شکر دوست ندارم😅😅🌸🌸 اطلاعاتم زیاد شد 😁😅

باشد که غم خجل شود ز صبر ما...    https://daigo.ir/secret/5816755497

با قیمه خیلی شنیدم. کاش میشو یک بار بخورم . ❤️

چه مساجد و هیئتها و چه حلیم فروشیامون همیشه با اون قبمه سروش میکنن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

شما برتی کجایی عزیزم؟؟غرب کشورین یا شمال غربی

من تهرانیم خودم کرج زندگی میکنم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....