2777
2789
عنوان

همسرم چش شده امشب🤣عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3158 بازدید | 85 پست
بلد نیستم بیارمش😓

دستتو نگه دار آبی میشه بعد گزینه باز کردن رو بزن 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سه ساله ونیمه ازدواج کردم شوهرم هر روز ابراز علاقه میکنه متن نمیفرسته خودش طومارمیفرسته قربون صدقه میره..عادی شده برام‌...حیف که خیانت کرد گند زد به زندگی عاشقانمون

من سه ساله ونیمه ازدواج کردم شوهرم هر روز ابراز علاقه میکنه متن نمیفرسته خودش طومارمیفرسته قربون صدق ...

خودشم خیانت کرده شوهرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕

شوهرمن عاشقمه همیشه این کارشه چندساله ازدواج کردیم هنوزم جوری نگام میکنه که انگار تازه ازدواج کردیم...باورت میشه بعد اینکارو کرد...مردا ذاتا تنوع طلبن عزیزم..من مطمئنم اگرم به زنشون خیانت میکنن مخصوصا زنی که دوسش دارن فقط برای هوس و خوشگذرونیه وگرنه اون زن هرزه هیچ ارزشی براشون نداره

من۱بار رل ثابقم همچین پیامی واسم فرستاده بود بهش گفتم که اوکی خر خودتی خدافظ

رل با شوهر فرق میکنه عزیزم...من که اصلا رل نداشتم ولی  داداشم همیشه میگفت  یه پسراومد وباهات ازدواج کرد یعنی واقعا دوستت داره چون توروبه همه دخترای دیگه ترجیح داده.