2777
2789
عنوان

امشب با همه دعوام شد جواب همه رو هم دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3561 بازدید | 131 پست
خیلی اذیتم کرد خیلی😔😔از این به بعد جواب میدم مثل خودشون بیشعور میشم

باید با همه مثل خودشون رفتار کرد 

اگه بهت گفتن چته چرا پاچه میگیری بگو دارم مثل خودتون باهاتون رفتار میکنم

چیشد ؟ خوشتون نیومد ؟

خب علت سردی رفتارش چی بود ؟؟

دوست نداشت زود زود برم لابد،حدود یکماه یه روز درمیون ناهار میرفتم اونجا ، بعدش دیگه خودمو جمع و جور کردم الان سالی یه وعده شااااید برم اونجا اونم به اصرار و زور نگهم میدارن ،از گلوم پایین نمیره😂😂😂 

اینم بگم بهشون زیاد سر میزنم ولی در حد نیم ساعت خودشونم پشیمونن کلی اصرار میکنن بمون و این حرفا ولی نمیتونم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم، سعی کن کمتر بری ،کلا دختری که متاهل شده زیادبره خونه پدری بی حرمت میشه

من خواستم نرم خودشون نمیزارن از اینجا میرم چندماه دیگه

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

دو نفر در حال حاضر تو زندگیمن که خیلیییی دوس دارم برینم بهشون ولی متاسفانه ادبم و شرایطم اجازه نمیده ...

اجازه بده ، نزار کسی اذیتت کنه 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

کمتر برو خونشون ، بهونه بیار ، جایی برو که بهت ارزش قائل شن

می‌خوام از اینجا برم

ارتباط مو تا حد ممکن کم میکنم

از اینجا برم دیگه ماهی یبارم نمیام

فقططط از حسودی میادبعضیا خوششون میاد دعوا راه بندازن

مرض داره 

ولی تنها بخش دعوای امشبم ک کیف کردم همین جواب زن عموم بود

من خواستم نرم خودشون نمیزارن از اینجا میرم چندماه دیگه

قوی باش ،تصمیم بگیر بقیه مجبورن بهش احترام  بذارن ،فوقش یه ماه شاید باهات سرد شن بعدش عادت میکنن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
من فقط یکماه اوایل عروسیم یکم زود زود میرفتم خونه پدری ، اینقدر بابام باهام سرد رفتار کرد خودمو جمع ...

میفهمم💔

کاش حال داشتم تعریف میکردم خواهرم و خانوادم چه بلایی سرم اوردن

اسی من زیاد سن ندارم ۱۹ سالمه ولی فک کنم میتونم بهت کمک کنم من خودم مامانم منو چندین سال تنها گذاشت کل زندگیش رفت پی خوشیش الان باز میاد اینجا مهربون شده برای من همون عمه هایی که خون منو تو شیشه کرده بودن از ۶ سالگی الان خودم لالشون کردم 

ببین اول از همه 

۱ )هر حرفی بهت میزنن همون لحظه جوابشونو بده نزار تو دلت بمونه بدرک که ناراحت شن 

۲ )بگو بچم هر جایی که می‌ره باید با من باشه 

۳ ) اصلا نزار به بچه ت بگه مامانی هر وقت گفت بلند و رسا بگو بچه خودش مادر داره و نزار بهش نزدیک شه

۴ ) به هیچ وجه دیگه کار براشون نکن و خودتو براشون خسته نکن بزار اصلا بیان گشنه بمونن بدرک  اگه اینقدر تحویلشون نمیگرفتی نمیزاشتن برن و زود برمیگشتن 

۵ ) هر جا بچه ت اذیت می‌کنه نرو اصلا

۶ ) مدام اینو با خودت تکرار کن آدمایی که منو ناراحت کردن حقشونه کن ناراحت شن چون فکر میکنم مثل خودم عذاب وجدانی هستی 

۷)هر چی بهت گفتن که ناراحتت کرد سریع بهشون بگو

خانواده ها معمولا با بچه ای بهترن که میدونن سریع خانواده رو به هم میریزه اگه بهش توجه نکنن

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
کلا دوتا بچه هستین اسی یعنی خودت و خواهرت ؟چندسال از تو بزرگ‌تره ؟قصد ازدواج مجدد نداره ؟شاید بره سر ...

آره گلم

ی برادر کوچیکتر از خودم داشتم ک ۸ سالگی تصادف کرد فوت شد

۳ سال بزرگتره ۲۷ سالشه و کاملا بی عقله

نمی‌دونم والا

میفهمم💔کاش حال داشتم تعریف میکردم خواهرم و خانوادم چه بلایی سرم اوردن

یاداوری نکن بیشتر اذیت میشی فقط بدون تنها نیستی عزیزم ، امیدوارم خدا به دلت ارامش بده 

حرص نخور فداتشم ،تو بچه داری باید اینقدر سالم باشی براش سالهای سال مادری کنی ،اینقدر خودتو درگیر خان ...

ممنونم از دلگرمیت🫂♥️ ولی متاسفانه بابای من سرد نمیشه

تا مرز خودکشی میبردم 

خیلی باعث درگیری و دلخوری میشه و.... اصلا فایده نداره 

فقط باید برم از اینجا