2777
2789
عنوان

امشب با همه دعوام شد جواب همه رو هم دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3561 بازدید | 131 پست
با این همه تمرکز روی جزئیات کی وقت می کنی زندگی کنی

کاش حوصله داشتم تعریف میکردم که چه بلاهایی سرم اومده تا به اینجا رسیدم:)

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چطور پس نزدیکشون موندی ، یه مدت بهشون کمک نکن رفتی خونشون بذار خسته بشن بدونن از تو کمکی نمیرسه شاید ...

چون پول نداشتم مجبور شدم بمونم ،  بدترین فشار های روانی رو بهم وارد کردن 

بازم خواهرم شروع کننده دلخوری بود و تهش به قطع رابطه منتهی شد و اونا بخاطر خواهرم و نیومدن من خونشون شکنجه روحیم دادن

بعد از دوماه یچیزی پیش اومد ک متاسفانه مجبور بودیم ب خانوادم بگیم تا بعدا سوءتفاهمی پیش نیاد 

من باید طحالمو در میاوردم و اینو باید خانوادم در جریان میبودن تا بعدا شوهرم و مقصر ندونن 

چون طحالم ی مشکل مادر زادی داشت

کاش میمردم ولی بااینا بازم آشتی نمی‌کردم 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از تو خیلی حرصم گرفت که انقدر بی زبون بودی تا حالا جواب بدی هاشونو ندادی یکی از خواهرت که میاد ب ...

دقیقا🥲🥲🥲🥲 من ناراحت میشم میگه مامانی ب پسرم

بارها چه تو روی خودش چه غیر مستقیم چه با بدترین و زشت ترین کلمات ممکن بهش گفتم که نگه 

ب بابامم گفتم من دیگه خونتون نمیام فلانی تیکه میپرونه گفت نه اون اینطور نیست اون اینطور نمیکنه هه 😂😂😂 خدا بده شانس

خواهرم نه مثل من تو زندگیش اذیت شده

نه مشکل جسمی داره 

نه مالی

راحت و بدون مسئولیت و به درد نخور ، رو سرشون میزارن 

اونوقت من بااینهمه مشکل ک دارم موهای سرم سفید شده به درد خانوادم میخورم اینطور میکنن

چون پول نداشتم مجبور شدم بمونم ، بدترین فشار های روانی رو بهم وارد کردن بازم خواهرم شروع کننده دلخو ...

خدا نکنه عزیزم ،درک میکنم درگیر بودن با خانواده چه حسی داره ، مطمئنم وجود من و تو دلیلی داره که تو دنیا هستیم ، خدا تورو واسه پسر گلت حفظ کنه عزیز دلم ❤❤❤

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
چون پول نداشتم مجبور شدم بمونم ، بدترین فشار های روانی رو بهم وارد کردن بازم خواهرم شروع کننده دلخو ...

کلا بعضی خانواده ها فازشون اینطوره که بین بچه هاشون فرق میذارن ، درصورتیکه هربچه ای اندازه وجودش حضورش عزیزه و باید با محبت و احترام باهاش رفتار بشه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

عزیزم من تاپیکاتو میبینم همیشه و درجریان کل زندگیت هستم 

کل ایراد شما اینه ک خیلی هیجانی رفتار میکنی 

یکی اینک خیلی هیجان زده شدی بهت مسوولیت خونه رو سپردن،بعد میدونی باهاشون مشکل داری و همه جا میری با خانوادت 

از همه مهمتر توی ولیمه طرف بحث راه انداختی ک خیلی زشته 

و اینک فوری کف دست همسرت گذاشتی و گفتی باید از اینجا بریم!

شماهم نوک قله قاف هم بری تا مدیریت رفتار و خونتو دستت نگیری چیزی عوض نمیشه فقط مسیر بیشتری رو باید بری و بیای 

از حرفم ناراحت نشی ولی طبق حرفای قبلیت برای هزینه خونه بهتون فشار میاد و کم میارین،پس بخاطر کسی ب خودت و بچه و همسرت فشار نیار 

فقط رفت و آمدتو کم کن،مثلا نری می‌خوان چیکار کنن؟بقول خودت فوقش کولی بازی درمیارن تو هم اهمیت نده 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

همین پس دادن شال دیگ اوج هیجانی بودن رفتارته،جای اینک ببری پس بدی از سوغاتیت لذت ببر،ببری چی میشه؟خواهرت استفاده می‌کنه ککشم نمیگزه 

همه مسائل رو باهم قاطی نکن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم من تاپیکاتو میبینم همیشه و درجریان کل زندگیت هستم کل ایراد شما اینه ک خیلی هیجانی رفتار میکنی ...

پارسال نرفتم خونشون کار به آبروریزی و شکایت و اینچیزا کشید 🫠🤔

پارسال نرفتم خونشون کار به آبروریزی و شکایت و اینچیزا کشید 🫠🤔

بس ک رو میدی بهشون 

اومدن خونت احترام بذار ولی اگ خواستن بد رفتاری کنن تو از اونا بدتر شود مرگ ی بار شیون ی بار

من یکبار مادرم ب همسرم توهین کرد،و بد جوری هم توهین کرد 

واصرار ک طلاق بگیر،چهارساله قیدشو زدم 

ول کن بابا کی میمونه واست جز آرامش خودت

بس ک رو میدی بهشون اومدن خونت احترام بذار ولی اگ خواستن بد رفتاری کنن تو از اونا بدتر شود مرگ ی بار ...

بخدا منم قیدشونو زدم ، نمی‌دونم چرا انقد بی شانسم تازه راحت شده بودم از دستشون فهمیدم طحالمو مشکل داره باید درش بیارم 

خانواده شوهرم گفتن باید به خانوادت بگی که بعدا نگن شوهرت زدتت یا طوری شر بشه 

دیگه همین باعث شد آشتی کنیم

وگرنه میمردم و آشتی نمی‌کردم 

لرای خودمون ک فقط بلدن نسخه طلاق بپیچندیگ بزرگی کردن بلد نیستن

آره ، بابای من فقط مشکل برام درست می‌کنه

انقد بی عقله هیچوقت بین من و خواهرم نیست همیشه طرف خواهرم و میگیره 

نمی‌دونم کی خواهرم گردن میشکنه شوهر کنه بره راحت شم 

همین پس دادن شال دیگ اوج هیجانی بودن رفتارته،جای اینک ببری پس بدی از سوغاتیت لذت ببر،ببری چی میشه؟خو ...

اعصابم خورده 

حس میکنم بی ارزشم ازشون متنفرم

بازم میگم سعی کن دوری کنی ،مهم نباشه واست یه مدت واسه خودت زندگی کن

فعلا دایورتع گوشیم و خبری ازشون نیست خداروشکر