2777
2789

برید ازمایش cbcکامل 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باهاش کار میکنی 

ظرف میشوری

غذا درست میکنی و .... 

استراحت نمیکنه که خوب بشه 

طبیعیه الانم هوا سرده پوست خشک میشه هی بدتر زخم میشه

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
شاید پسوریازیس باشه. من دارم

سلام منم چندساله دارم

شما چیکار میکنید که بهتر شن🥲

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
سلام منم چندساله دارمشما چیکار میکنید که بهتر شن🥲

الان تو بارداریم قطع شده. ولی قبلا زخم میشد یا پوست پوست سریع مگاکورت میزدم رفع میشد. همیشه هم باید مرطوب کننده بزنی خشک نشه. اگه بتونی دکتر طب سنتی خوب پیدا کنی خیلی تاثیر داره. من یکسال طبق روش طب سنتی رفتم کامل رفته بود. بعد ولش کردم دوباره استرسی که میشدم برمیگشت و پیشروی میکرد. دیگه فقط همین مگاکورت و میزنم