کسی که رمز داره گوشیش ازش جدا نمیشه و حریم شخصی میدونه لابد ریگی به کفششه وگرنه کسی که مشکلی نداره یا رمز نداره یا هردونفر میدونن براشم مهم نیست که زنش ببینه یا نه. من خودم به شخصه هر مورد مشکوکی ببینم کنجکاو میشم چک کنم حالا گوشی لباس ماشین هرچی میخواد باشه ولی با رفتار عادی نه چک نمیکنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خیلیییی متنفرم از این کار...من نه چک می کنم نه حق چک کردن میدم...همیشه هم میگم اگه آدمی کاری کنه بلاخره دیر یا زود مشخص میشه...بدون هیچ دلیلی هی گوشی طرف رو چک کنی که چی آخه...به فرض ترس از خیانت دیدن هم داشته باشی خب برو مشاوره خودت رو درمان کن این رفتار عادی نیست والا.
وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره.......