2777
2789
عنوان

اگه از دستم ناراحت نمیشی میخام زندگیمو تموم کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 102 پست
حالا اینا چه ربطی به خودکشی داشت😅😁🙌

چون دقیقا خودم هر کاری کردم الا خودکشی وزنم از 60 رسید تا 45 کلا یک وعده غذا میخوردم و همش تو اتاق یا گریه میکردم یا درس 

ربطش به این بود که خدا جایی که امیدم از دست داده بودم نور داد

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
یه دختر ساده بودم ولی بی نوعی خرخون دانشگاه یه پسره بود رشته مکانیک و اهل یه ده و به قول خودش خونشون ...

منم ارشد معماری خوندم 😋 مطلبی که نوشتی خیلی متاسف شدم امیدوارم بخاطر قلب مهربونی که داری کائنات هواتو داشته باشه 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ارشد معماری خوندم 😋 مطلبی که نوشتی خیلی متاسف شدم امیدوارم بخاطر قلب مهربونی که داری کائنات هوا ...

😅آره فکر کنم هزار سال بگذره نبخشم اون اشغال رو

😅آره فکر کنم هزار سال بگذره نبخشم اون اشغال رو

اون ادم حقیری بوده و لیاقت اینهمه خوبی نداشته شما بزار بپای نادانیش اگه کاری هم کردی براش کائنات میبینه و پاداششو میده 

چون ایشون متوجه شده چی انقد ناراحتم کرده🥀

اگر برا پسر و عاشقی ناراحتی اوکی حرفشون درست بود من تاپیکهای قبلیتونو نخوندم 

ببین من جدا شده بودم و مامانمو خانواده اول حمایت کردن و اتیش به اسیاب ریختن بعد تردم کردن بعد جدایی

نه جایی نه کاری نه مکانی

تا با یکی اشنا شدم که براش کار میکردم من همه جوره جورشو کشیدم از شستشوی خونه و نظافت تا خرید و اشپزی و کادای خرید کارگاه حسابداری استخدام کارگرای تولیدی و ... سرتو درد نمیارم 

اونم تا میتونست تلافی خوبیامو کرد

یبار اومدم خونه شب خسته و لاجون دیدم با به دختره بنام ارزو تو اتاق بودن هال تاریک اتاق روشن من اونارو حسابی تماشا اونا منو نمیدیدن بعد این منو عقد موقت کرده و بهم قول ازدواج داده بود مثلا برا اشنایی حالا یه مدت بگذره خیلی داغون بودم از شما بدتر 

بعد دیگه یه مدت ورزش و گوه و اینور اونور و البته ازونجا رفتم بی اینکهدحتی پولمو بخوام با تا صب بمونم برگشتم خونمون شهرستان و الان که یادم میوفته و عکسشو میبینم نمیدونم من از چی این خوشم میومده😅

تو هم یادت میره بزرگترین هدیه خداوند به ادما فراموشیه به خدا اعتماد کن و سرتو گرم‌کن چند وقت بعد به امروزت تو ام خندت میگیره اصلا شک نکن!

اون ادم حقیری بوده و لیاقت اینهمه خوبی نداشته شما بزار بپای نادانیش اگه کاری هم کردی براش کائنات میب ...

😅راستش از خودمم زورم میگیره ولی خوشحالم که هیشکی از آشناها و دانشگاه ندید و نفهمید جریان رو ولی همیشه انگار زخم باقی میمونه واقعا قلبم مچاله میشه

اگر برا پسر و عاشقی ناراحتی اوکی حرفشون درست بود من تاپیکهای قبلیتونو نخوندم ببین من جدا شده بودم و ...

ادما به هر دلیلی حق دارن ناراحت باشن و ابرازش کنن.. حالا این خانم داره از غصه هاش میگه شما اومدی داستاناتو تعریف میکنی بگی از این بدبخت تری خب بدرد ایشون نمیخوره که.. اگه میتونی یه راه حل برای ناراحتیش بیار یا حداقل همدردی کن باهش دیگه داستان زندگی به چه دردش میخوره 

ادما به هر دلیلی حق دارن ناراحت باشن و ابرازش کنن.. حالا این خانم داره از غصه هاش میگه شما اومدی داس ...

نه عزیزم بذار بگه

همین حرف زدن ذهنمو منحرف میکنه

خیلی فشار روم بود الان یه کم بهترم❤️

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
دقیقا ایرونیا سه تا تخصص را مادر زاد دارن یک مهندسی دو پزشکی و سه مکانیکی😅🙌

من تخصصای دیگه هم دارم، یعنی الان ایرانی حساب نمیشم یا زیادی ایرانیم؟😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
ادما به هر دلیلی حق دارن ناراحت باشن و ابرازش کنن.. حالا این خانم داره از غصه هاش میگه شما اومدی داس ...

به اینا نمیگن داستان، میگن مثال و تجربه‌ی واقعی، که صد البته ممکنه از حرفای کلیشه‌ایه مشاورا و روانشناسا بهتر و مؤثرتر باشه

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟