2777
2789

اگه یوقتی توی سایت کسی بهتون توهین کرد حتماا ازش شات بگیرید چون اگه اون تایپک تعطیل شه میتونید برید به نی نی یار بگید😁

من کاربری اصلیم دیروز تعلیق شد چون یه حرفی زده بودم یکی اومد کلی فوش بارم کرد(حرف من اصلا فوش وو. اینا نبود) بعد نی نی یارو صدا کرد اونم تعلیق کرد منو😐درحالی که خودش با اون همه حرفای زشت بیشتر مستحق تعلیق بود تا من🙂تایپکمم تعطیل شد، اگر یه شات داشتم ازش میرفتم ب نی نی یار نشون میدادم حدقل

خلاصه که وسط درس خوندن یهو یادم اومد حرصم گرفت 🥲🥲شما حواستون بااااشه 💚

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی به کدوم نی نی یار بگیم

همونکه تعلیق میکنه

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
وسط درس خوندن حتی گُل های قالی هم قشنگن😂

اینکه اره ولی این خیلی مهم بود🥲😂😭

وقتی تعلیق می‌شید چطور با نی نی یار صحبت میکنید؟

یا بعد تعلیق شدن

یا با کاربری دیگه